Påskelejr 2020: Overflow - fyldt op, flyd over

Påskelejr 2020: Overflow - fyldt op, flyd over

Velkommen til årets største lejroplevelse i påsken

Julie Munk Nissen,  

Nu nærmer det sig: foråret er på vej, og det samme er KFS’ årlige højdepunkt. Påskelejr er en landslejr for studerende på gymnasiale og videregående uddannelser. Og er man mellem studier, er man naturligvis også mere end velkommen.

”Overflow – fyldt op, flyd over” er temaet for årets Påskelejr. Det er et tema, hvor vi ønsker at nå rundt om to vigtige dele af livet som kristen: at lade Guds kærlighed forvandle os, og lade denne forvandling nå ud til vores venner, naboer og studiekammerater.

Vi vil på lejren lade Paulus’ brev til Kolossenserne være rammen. Gennem Paulus’ klare forkyndelse vil vi se på Jesus som frelser og lade dette være grundlaget for Guds kærlighedserklæring. Og så vil vi dykke ned i, hvordan vi kan tage Paulus’ formaning om at fortælle budskabet videre, alvorligt.

Udover undervisningen omkring årets tema kan du glæde dig til et fællesskab langt ud over det sædvanlige; du får lov til at møde gamle og nye venner, du får maden serveret, og du kan på en helt særlig måde få anledning til at forberede dig på påskedagene. Så kom på Påskelejr og oplev et overflow af kærlighed – og lad det flyde over og videre, når du kommer hjem!

Læs alt om program, højdepunkter og tilmelding på paaskelejr.dk

URL: https://kfs.dk/lejre/paaskelejr-2020-overflow-fyldt-op-flyd-over/