Teksten fra KFS' logo

KFS' tilmeldingsside

Her kan du tilmelde dig de forskellige lejre og andre events, vi afholder i KFS. Det foregår ved, at du følger linket til den lejr eller begivenhed, du gerne vil tilmelde dig, og udfylder blanketten der

Revive

Skal du med til årets nytårsfest? Til det helt store brag i Karlsruhe? Sammen med mere end 3.000 studerende fra hele Europa?

Revive Europe løber af stablen i år – og KFS arrangerer en gratis fællesbus derned!

Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig ind og få dig tilmeldt.

Tilmelding: Her kan du tilmelde dig KFS' gratis fællesbus til Revive Europe.

(OBS. Tilmeldingen gælder kun KFS' gratis fællesbus! Tilmelding til Revive Europe skal ske særskilt via reviveeurope.org)

Gymlederweekend

Gymlederweekend er en årlig begivenhed, som er en fuldstændig gratis gave til gymledere – for at takke jer og vise, hvor meget det betyder, at I ønsker at lave KFS, der hvor I er. I år afholdes lejren i weekenden den 3-5. marts på LTC. Læs mere om lejren her.

Tilmelding: Her kan du tilmelde dig Gymlederweekend.

Studielederweekend

Hvordan giver KFS mening på dit studiested eller i din studieby? Det er bl.a. noget af det, vi gerne vil undersøge på årets Studielederweekend. Det er en gratis weekend for dig, der er kontaktperson, leder af en studiestedsgruppe eller er leder i en af KFS’ lokalforeninger. Og for dig, der bare brænder for KFS!

Her er mulighed for at dele vores drømme og idéer med hinanden og tid til at tale om, hvordan vi som KFS'ere og KFS-gruppe kan berige vores studiemiljøer.

Studielederweekend foregår d. 24.-26. februar på KFS' Ledertræningscenter (LTC) i Ødsted, nær Vejle.

Tilmelding: Her kan du tilmelde dig Studielederweekend.

Bliv medlem af KFS

Ønsker du at blive medlem af KFS, kan du gøre det lige her, hvor du også kan læse mere om, hvad det går ud på, og hvilke fordele der i det for dig og KFS.