Teksten fra KFS' logo

KFS' tilmeldingsside

Her kan du tilmelde dig de forskellige lejre og andre events, vi afholder i KFS. Det foregår ved, at du følger linket til den lejr eller begivenhed, du gerne vil tilmelde dig, og udfylder blanketten der

Tilmelding til Påskelejr

1.-5. april er det igen tid til Påskelejr! Det er fem dage fyldt fællesskab, forkyndelse, lovsang, hygge, sjov og spas. Du kan læse meget mere om lejren lige her: paaskelejr.dk

Tilmeldingen til Påskelejr 2023 er lukket. Har du ikke fået tilmeldt dig, og vil du gerne med på Påskelejr, så prøv at sende en mail til kfs@kfs.dk – så prøver vi at finde en ekstra plads (og lidt ekstra mad) til dig.

Tilmelding til Kvindelig

21.-23. april er der Kvindelig – en lejr for alle kvinder i gymnasie- eller sabbatsårsalderen. Der bliver god tid til at have det hyggeligt. Sjove udendørsaktiviteter (alt fra bål til sport til vandkamp). Virkelig spændende seminarer. Og rig mulighed for at tale om både sex, grænser, formidling og ledelse, relationer – og ikke mindst Guds planer med dig. Du kan læse mere her.

Tilmelding: Følg dette link for at tilmelde dig Kvindelig

Tilmelding til Assist

Den 3. til 9. juli 2023 holder vi Assist igen med højt humør og godt arbejdsfællesskab – og vi vil gerne have dig med! Det er en uge med fællesskab og arbejdsopgaver i Hillerød i samarbejde med Grønnevang Kirke, hvor vi lader bøgerne hvile og nyder sommervejret, mens vi klipper hæk, maler stakit, luger ud og gør rent. Alt sammen for nogen, der trænger til en hjælpende hånd. Du kan læse mere om Assist her.

Tilmelding: Følg dette link for at tilmelde dig Assist

Bliv medlem af KFS

Ønsker du at blive medlem af KFS, kan du gøre det lige her, hvor du også kan læse mere om, hvad det går ud på, og hvilke fordele der i det for dig og KFS.