Anders Kildahl Keseler lander i KFS – klar til at vandre med KFS’erne i Østjylland

Anders Kildahl Keseler lander i KFS – klar til at vandre med KFS’erne i Østjylland

Anders Kildahl Keseler tager over som KFS-sekretær i Østjylland fra 1. august til 31. marts, når Anna Kiel Rughave går på barsel. Han bliver cand.theol. til sommer, har været en del af KFS siden gymnasietiden – og nu glæder han sig til at have en hverdag med både gym’ere og stud’ere i Aarhus. Mød ham her!

MortenBirkmose,  

Hej KFS’ere!

Mit navn er Anders og jeg skal vikariere for Anna under hendes barsel. Her til sommer kan jeg kalde mig cand.theol., og så har jeg simpelthen den store glæde at skulle være KFS-sekretær i Østjylland fra 1. august. Det glæder jeg mig (så) meget til!

KFS har været meget formativ for min egen tro – fra KFS-lejrene i gymnasietiden, til LTC og til storKFS, mens jeg har læst i Aarhus. Igennem KFS har jeg fundet stor glæde og frimodighed i min tro på Jesus, og dét KFS vil jeg gerne give videre til andre. Jeg glæder mig til at have en hverdag med både gym’er og stud’er. Der er så meget på spil i ens studieår – og derfor er det den bedste tid at være grebet af Ham, der holder verden.

Privat er jeg gift med Nanna, som arbejder her i Aarhus, og vi bor i Risskov. Nanna er selv herfra byen, hvorimod jeg er tilflytter. Jeg er eksil-vestjyde, opvokset på en gård i Skjern, student fra HTX og derfor en lidt aparte teologistuderende, der har haft matematik og fysik på højt niveau. Det har jeg så også glemt alt om nu.

Jeg har læst teologi på Menighedsfakultetet og senere Aarhus Universitet. Det har været så spændende, øjenåbnende og har formet mig meget. Jeg har været engageret i Aarhus storKFS og også i det internationale KFS – blandt andet igennem en praktik i UCCF (det britiske KFS). Jeg er uhjælpelig nysgerrig på det meste, storforbruger af podcasts og total meget pastor in spe. Jeg har altid gerne vil arbejde i KFS – og nu er jeg landet det bedste sted – Aarhus.

Jeg glæder mig til at møde jer KFS’ere og tage imod en masse nye til august – hvor vi nok alle er sommerbrune og glæder os til et nyt og spændende år.

Vi ses!

Byd Anders et stort velkommen, hvis du møder ham – og bed også gerne med for hans tid og tjeneste i KFS!

URL: https://kfs.dk/seneste/anders-kildahl-keseler-lander-i-kfs-klar-til-at-vandre-med-kfserne-i-oestjylland/