Mød dine kommende volontører!

Mød dine kommende volontører!

Til august har KFS glæden af at kunne byde nye volontører velkommen, og som noget nyt er der det kommende år fire af dem! Mød Stefan, Ingeborg, Magnus og Kristina lige her.

MortenBirkmose,  

Det er altid en glædens dag i KFS, når der er nye medarbejdere, der siger ja til at være en del af KFS-arbejdet. KFS’ generalsekretær, Christian Rasmusen, har da også været svær at få ned på jorden lige siden, det stod klart, at KFS fra august kan byde hele fire nye KFS-entusiaster velkommen som volontører i det kommende år. Han er med egne ord virkelig glad for, at volontørkabalen er gået op, og at det er lykkedes at finde ”rigtig gode folk, der vil nogle virkelig gode ting,” til gymnasie-KFS’erne i både Nord, Øst, Syd og Vest.

De fire nye volontører, som du får fornøjelsen af at møde fra august, er Stefan Mocanu Jensen (Østdanmark), Ingeborg Hermann Kristoffersen (Syddanmark), Magnus Bruun Hedegaard (Norddanmark) og Kristina Eskildsen (Vestdanmark).

De er alle fire ansat på fuld tid til at udruste og vandre sammen med gymnasie-KFS’erne i hver deres område. For Kristina Eskildsen er ansættelsen et led i en praktikperiode i forbindelse med hendes uddannelse i ’Kristendom, Kultur og Kommunikation’ ved Diakonhøjskolen i Aarhus, så hun får også fornøjelsen af at være sammen med de kommende LTC-elever, hvor hun vil bruge en dag om ugen frem til praktikperiodens udløb den 31. januar 2022.

Du får her fornøjelsen af at møde dem alle fire, når de hver især sætter nogle ord på, hvorfor de glæder sig til at komme i gang med deres nye opgave:

 

Stefan Mocanu Jensen – Volontør i Øst

Navnet er Stefan og jeg er ret nem at finde i en menneskemængde, fordi jeg stikker så meget ud – jeg er nemlig 203 cm høj! Jeg er fra det mørke Jylland, men jeg glæder mig rigtig meget til at mødes og vandre sammen med jer KFS’ere i Øst! Jeg elsker at læse bøger, og så spiller jeg også volleyball i min fritid.

Jeg er helt vild med at tale om Jesus – 24/7. Det fylder en del i mit liv, og det gjorde det også i min gymnasietid. Det håber jeg vil smitte! Det gælder både opture og nedture, som jeg tror, det er vigtigt, at vi taler om! Jeg håber, at jeg kan være med til at skabe et rum, hvor vi sammen kan tale om tro, spørgsmål og de udfordringer, der også følger med. Troen i hverdagen er måske ikke en selvfølge, og jeg håber, at vi kan hjælpe hinanden med at vokse i troen på Jesus! Det bliver fedt! Jeg ser frem til at møde jer alle sammen!

 

Ingeborg Hermann Kristoffersen – Volontør i Syd

Jeg hedder Ingeborg, og jeg er KFS-entusiast! Jeg har været en del af KFS, siden jeg kom hjem fra efterskole for cirka 3,5 år siden, og det har virkelig været godt! Og så er jeg og helt vild med at spille musik og læse bøger!

KFS har hjulpet mig til at gøre det mere naturligt at snakke med andre om tro, hvilket jeg sætter stor pris på. Derfor glæder jeg mig også rigtig meget til at være en del af det arbejde. Noget af det, jeg ser frem til, er at møde en masse dejlige mennesker rundt omkring i Syddanmark. Og forhåbentlig give mulighed for, og gøre det mere naturligt, at snakke om tro.

Jeg glæder mig rigtig meget til at møde jer alle sammen!”

 

 

Magnus Bruun Hedegaard – Volontør i Nord

Jeg ser virkelig frem til at være en del af KFS i nord!

I vores vandring i troen her på jorden er det værdifuldt at kunne gå sammen, og den vandring ser jeg frem til at dele med jer KFS’ere. Personligt har jeg nydt stor glæde af at være en del af KFS i min egen gymnasietid. Her fik jeg et pusterum, udfordret min tro på en sund måde og opbygning af troen. Jeg håber, at jeg kan være med til at viderebringe denne oplevelse til jer, så vi sammen lærer at kende Jesus og kan være med til at gøre ham kendt rundt på gymnasierne.

Jeg glæder mig til at dele liv og tro med jer – sammen med en masse hygge og sjove aktiviteter.

 

 

 

Kristina Eskildsen – Volontør i Vest/LTC

Hej hej!

Jeg hedder Kristina, og jeg glæder mig altså bare helt vildt til at møde jer allesammen! Fællesskab, kaffe og Jesus er noget, der virkelig kan gøre mig glad, så derfor ser jeg meget frem til at skulle være jeres volontør.

KFS har fået stor betydning for min tro, fordi det har været et trygt sted med plads til, at jeg kunne stille alle mine mange spørgsmål. Den oplevelse vil jeg gerne give videre, og jeg håber at få lov at gå med et stykke af jeres trosrejser – både i det der er fedt, og det der er svært.

I min hverdag læser jeg ‘Kristendom, Kultur og Kommunikation’ på Diakonhøjskolen i Aarhus og enkeltfag i teologi, så jeg er så heldig, at det næste have år bliver praktikdelen af min uddannelse – og der ser jeg frem til også at lære en masse af jer! Glæder mig til, vi ses!

URL: https://kfs.dk/organisation/moed-dine-kommende-volontoerer/