Minibog udsendt

Minibog udsendt

KFS har sendt en bog, der besvarer spørgsmål, til cirka 500 studerende.

FlowTwo,  

KFS sendte i sidste uge 488 bøger afsted til studerende som har deltaget i den spørgeskemaundersøgelse i sidste skoleår.

Et af de spørgsmål, der blev stillet lød: ”Hvis du kunne stille ét spørgsmål til Gud eller nogen kristne, hvad skulle det så være?”

Der var naturligvis mange forskellige spørgsmål, men der tegnede sig alligevel et mønster, hvor der var nogle spørgsmål, som i forskellige formuleringer optrådte langt oftere end andre.

Et af disse centrale spørgsmål var: ”Kan Gud virkelig tilgive alt?” Dette spørgsmål er blevet titlen på en bog, som giver svar på tolv af de oftest stillede spørgsmål.

Disse spørgsmål har tolv skribenter forsøgt at give et svar på i bogen.

Da spørgeskemaerne blev udfyldt, havde de studerende mulighed for at skrive sig op til at modtage bogen. Det var der omkring 500, der gerne ville, og nu er bogen på vej ud i hele Danmark til studerende, som i bogen muligvis kan få svar på nogle af sine spørgsmål.

Bogen henvender sig også til kristne studerende, da erfaringen er, at det er mange af de samme spørgsmål om Gud, studerende går og tumler med – kristen eller ej.

Bogen kan købes for 49,95 her.

URL: https://kfs.dk/udgivelser/minibog-udsendt/