KFS, København og Kristian

KFS, København og Kristian

Kristian Nakskov Kappel slutter på posten som studentersekretær i København i januar måned.

Julie Munk Nissen,  

Som tidligere annonceret har KFS’ studentersekretær i København, Kristian Kappel, efter eget ønske besluttet at søge videre ud i verden på jagt efter nye eventyr. Og det er en erfaren medarbejder, vi vinker farvel til i slutningen af januar: ”Kristian har tjent KFS trofast igennem først fem år, og siden var han villig til at tage en omgang mere på halvandet år, da vi havde brug for det,” siger Christian Rasmussen, generalsekretær i KFS. ”Kristian er en fantastisk dygtig netværker og eventmager, og han er lykkedes med hele tiden at forfine de projekter, han har kørt år for år. Han har fingrene godt nede i studentermulden og har derfor også bragt indsigtsfulde input til samtalen i KFS omkring, hvordan vi formidler de gode nyheder til studerende i dag. Vi kommer til at savne ham.”

Kristian selv har sat pen til papir og runder sin tid i KFS af med følgende ord:

En afskedshilsen fra en taknemmelig studentersekretær!

Af Kristian Kappel, (næsten) tidligere studentersekretær i øst, kristian@kfs.dk

Kære KFS og kære KFS’ere

Hermed en lille (afskeds-)hilsen fra mig, i det sidste Til Tro-magasin, jeg er med til at udgive helt fra start til slut. Det er en smule vemodigt, men det fylder mig også med taknemmelighed over at have været en del af noget ret særligt, som jeg virkelig synes, KFS er – i så lang tid.

Jeg sad forleden og kiggede de 30 Til Tro-magasiner igennem, som jeg har været redaktør på. Det gik op for mig, hvor meget der er sket i KFS, siden jeg flyttede til København og blev studentersekretær. Hvor mange fantastiske, engagerede studerende, som har passeret igennem KFS og delt ud af deres tid og kreativitet, og hvor mange samtaler og møder, jeg egentlig har fået lov at få som KFS-sekretær.

De særligt fantastiske ved at være KFS sekretær

Højdepunkter har der været rigtig mange af. Teammøder med lederteams, Til Tro-redaktionen og Story-teamet har jeg altid glædet mig til! Assist, studielivskonference og de nationale lejre. Et Grønlandsprojekt, som jeg fik lov til at følge og forme helt fra start, Velkommen til København som blev til Connect Kbh. og et utal af oplæg og undervisningssessioner, som jeg fik lov til at udvikle og afvikle.

Alligevel er det relationerne, jeg husker bedst, og som har givet mig den største glæde ved mit arbejde. Både til kollegaer, samarbejdspartnere og til KFS’ere i og omkring København. De gode samtaler efter et ledermøde eller en tilfældig hverdag på et studiested. En øl ude i ”skuret” efter en lang ledersamlings-dag på fantastiske LTC. Ham, som inviterede ind på kaffe, efter at vi havde klippet hans hæk på Assist. Den studerende, der delte ud af sit liv, efter at jeg havde lappet hendes cykel. Mentorrelationer, som virkelig har lært mig meget om livet. Min efterfølger får verdens bedste job!

Nu er det tid til, at jeg bevæger mig videre. Hvad der skal ske efter KFS ved jeg ikke i skrivende stund. ”Noget helt andet” er det mest præcise, jeg indtil nu er kommet frem til. Det glæder jeg mig også til.

Tak for 13 fantastiske semestre! – og alt godt til KFS herfra.

URL: https://kfs.dk/organisation/kfs-koebenhavn-og-kristian/