Mød din nye volontør!

Mød din nye volontør!

Tobias, Emil og Alma er de tre nye stjerneskud i KFS. De er ansat som volontører i skoleåret 19/20 - Tobias i Syd, Emil i Nord og Alma i Øst.

Julie Munk Nissen,  

Navn: Tobias Baltzer Carlsen

Alder: 20 år

Hjemby: Odense

Jeg har selv været KFS’er alle mine tre gymnasieår og i år på LTC. Jeg har mærket og set, både for mig selv og for andre KFS’ere, hvor meget godt KFS kan gøre for gymnasieelever. Jeg vil meget gerne være med til, at KFS’ere på gymnasier kan være i et trygt, åbent og sundt, kristent fællesskab, hvor Jesus må stå helt centralt. Det har jeg selv oplevet velsignelsen ved, og det er det, jeg meget gerne vil give videre.

Jeg ser frem til at lære KFS’erne endnu bedre at kende og vandre med dem i deres tro og liv. Jeg glæder mig meget til relationerne, og så glæder jeg mig til at fortælle, hvor meget frihed og værdi vi kan hente hos Jesus, og hvordan det kan se ud i en ellers presset gymnasiehverdag.

 

Navn: Emil Østerby Nis-Hanssen

Alder: 21 år

Hjemby: Skjern

Jeg vil gerne arbejde i KFS, fordi KFS var en rigtig stor del af min egen gymnasietid. Gennem vores KFS-samlinger hver uge begyndte jeg at brænde for at se gymnasieelever og studerende blive forvandlet af evangeliet. At kunne få lov til at bruge et år i mit liv med særlig fokus på det er helt fantastisk!

Jeg glæder mig til at mødes med KFS’erne og opmuntre og hjælpe dem der, hvor de står. Jeg glæder mig også ufattelig meget til at være en del af arbejdet med at gøre Jesus kendt på de danske gymnasier. Jeg glæder mig til at se hvilke vilde ting, Jesus kommer til at gøre dette kommende skoleår.

 

Navn: Alma Berggren Smidt

Alder: 21 år

Hjemby: Vores dejlige hovedstad, København

Jeg har længe drømt om at blive volontør i KFS og være en del af de meningsfulde og spændende ting, der foregår rundt på gymnasierne. Grunden er simpelthen, at jeg i KFS oplever, at menneskers spørgsmål og livssituationer tages seriøst, samtidig med at Jesus får lov at møde mennesker, lige hvor de er, gennem KFS. Det glæder jeg mig til at være en del af næste år!

Som volontør glæder jeg mig til at besøge KFS’erne og dele tro og liv med dem. Høre om deres glæder og udfordringer ved at være kristen på gymnasiet. Og så glæder jeg mig til at være en ressource for KFS’erne, når de har brug for en god ide eller lidt hjælp til at gøre Jesus kendt!

 

URL: https://kfs.dk/organisation/moed-din-nye-volontoer/