November-event sætter fokus på at læse i bibelen med studiekammeraterne

November-event sætter fokus på at læse i bibelen med studiekammeraterne

KFS’ere over hele landet får i november særlig støtte og hjælp til at udfordre sig selv og studiekammeraterne til at læse i bibelen sammen. Uncover18 sætter fokus på at starte bibelstudiegrupper og bruge KFS’ gratis Uncover-materiale.

FlowTwo,  

Af Kristoffer Hjort Kruse, Uncover-studentermedhjælper

Du kender det måske. Du har fået et par Uncover bøger, men de har indtil videre kun samlet støv. Det skal der laves om på, og derfor skal du være en del af Uncover18!

Uncover18 er KFS’ opfordring til, at alle KFS’ere skal invitere deres venner til at læse Uncover med dem. Ideen er, at vi skal stå sammen om opgaven, så vi kan støtte hinanden i den udfordring, som det er at invitere andre til at læse i Bibelen med os.

Måden, du kan deltage i Uncover18 på, er simpel. Du skal bare invitere dine venner til starte en Uncover-gruppe. Og dét er udfordrende, det ved vi godt, men du kan jo samtidig huske på, at en masse andre KFS’ere gør det samtidig, så I er sammen om udfordringen. Og hvem ved, hvad det kan betyde for dine venner at læse i Bibelen?

Deltagelse i Uncover18 kan beskrives med disse tre simple trin:

  1. Modtag dine gratis uncover booklets, til dig og dine venner (betal selv for porto).
    De kan bestilles ved at skrive til kfs@kfs.dk
  2. Inviter dine venner til at afprøve materialet én gang. Hvis de kan lide det, så fortsætter I (start med studie A).
  3. Vær med til festen i slutningen af november. For Uncover18 skal naturligvis slutte af med en fest. Derfor vil vi i flere af Danmarks store byer afholde en Uncover-afslutning, hvor vi fejrer, at vi har en Gud, som ønsker, at vi skal invitere vores venner med til at læse Uncover, og så fejrer vi, dem der har fået inviteret deres venner med. Der kommer flere opdateringer om fejringerne på vores facebookevent-side.

Vær med til Uncover18 og lad os sammen folde Bibelens kraft ud!


Er du stadig ikke overbevist om, at du skal give Uncover en chance?

Så læs disse anbefalinger af Uncover:

Jeg er glad for min Uncover-gruppe, fordi det at snakke tro, selvom vi ikke tror på det samme, knytter os tættere sammen – Jonathan

Alle var enige om, at det ville være super fedt at fortsætte med at læse i Uncover om Jesus (efter vi prøvede første studie) – da den er god til at stille spørgsmål til teksten, som gør det interessant og lettere at forstå. Vores forløb med Uncover var overraskende godt, og det er noget, jeg klart vil anbefale til andre og tage med mig videre i min vandring i livet med Gud og mine medmennesker. – Mathilde

Jeg glemmer aldrig første gang, vi mødtes i min Uncovergruppe. Vi var en blandet gruppe af venner fra mit fritidsjob og fra KFS. Vi sad hjemme hos en af de andre og drak kaffe. Der var flot solskinsvejr udenfor, og jeg var helt vildt nervøs og bekymret. Hvad ville min ven opleve, når vi begyndte at læse i Bibelen sammen? Hvad mon hun ville føle, når vi snakkede om spørgsmålene? Hvad nu hvis en af de andre kom til at sige noget vildt kristent eller provokerende? Ville jeg miste min ven? Ville hun blive kristen hen ad vejen?

Det var mig, der skulle afbryde hyggesnakken om læseferie og eksamener, og det gjorde jeg. Vi fandt vores Uncoverbøger frem og skiftedes til at læse højt. Først læste jeg den lange indledning, og vi talte lidt om det. Så læste min kæreste det store spørgsmål som alle afsnit begynder med, og snakken gik rigtig godt. Så bad jeg min ven om at læse bibelteksten, og det gjorde hun. Da hun læste op, blev jeg rørt og glad og ubekymret. Jeg blev mindet om at det vigtigste, der sker i en Uncover-gruppe er, at vores venner læser om Jesus og møder ham i teksten.

Samtalen om teksten og spørgsmålene gik super bagefter, og min ven var sygt glad for studiegruppen og at læse om Jesus og tænke over de store spørgsmål. – Hans-Christian

Vi håber, at DU vil være med til Uncover18. Skriv endeligt til uncover@kfs.dk, hvis du har spørgsmål.

URL: https://kfs.dk/events/uncover18november/