Nyt KFS-år: Få overblik her

Nyt KFS-år: Få overblik her

Du er inviteret, når de forskellige KFS-fællesskaber stille og roligt starter op i den næste tid. Kom ny, som gammel, og lad os komme godt i gang.

FlowTwo,  

Et nyt skoleår står for døren. Og det betyder opstart i lokale KFS-grupper og introaftener i regionale KFS-foreninger.

Her kan nye gymnasieelever og studerende stifte bekendtskab med det gode KFS-fællesskab – derfor kom! – ny, som gammel, og lad os få skoleåret sparket godt i gang.

Nord

Vores gennemgang starter i det høje nord, hvor Fælles-KFS i Nordjylland mødes tirsdag d. 21. august til et opstartsarrangement på Hotel Aalborg, midt i Nordens Paris.

Arrangementet er for alle gymnasieelever rundt om i Nordjylland. Er du videregåendestuderende i Nordjylland, se HER.

Vest og Midt

I Vest-regionen er de forskellige gymnasiegrupper så småt allerede i gang, mens andre starter tirsdag d. 21. august med møder på studiestederne.

Mange KFS-grupper har Facebook fællesskaber, hvor du kan tilmelde dig og høre mere, fx Holstebro, Herning og på VGT.

Midt

I Midt-regionen finder vi Aarhus KFS, hvor de studerende tager sig en slapper helt til d. 6. september.

Aarhus Gym-KFS startede op i tirsdags og fortsætter allerede igen nu på tirsdag med deres andet møde. Så du kan altså stadig nå at være med fra start.

Syd

Et spændende nyt tiltag ser dagens lys, når byens kirker sammen med KFS siger Velkommen til Kolding til byens studerende d. 12.-14. september.

Inden da begynder KFS for gymnasieelever på Fyn, Basecamp, med et intro-arrangement denne søndag d. 19. august, mens de studerende i Odense inviterer til semesterstartsgudstjeneste d. 6. september i Sct. Hans Kirke.

Øst

De studerende i KFS-København inviterer til semesterstart d. 27. august for både gamle og nye, mens aftenerne for gymnasieeleverne i lokalforeningen GymKFS Øst allerede er gået i gang.

I Hillerød og Bagsværd er KFS allerede startet op i de forskellige lokalforeninger, mens gymnasiegrupperne over den øvrige del af regionen også følger trop.

Mangler du et KFS-fællesskab?

Er du ny i gymnasiet eller på dit studiested, så undersøg om der er KFS hos dig på KFS-kortet.

Du er også altid super velkommen til at tage direkte fat i din lokale KFS kontakt – se hvem du skal skrive til under ”Om KFS” > ”Her er vi”.

Alternativt kan du skrive til KFS-centret, så hjælper vi dig videre. Det er på kfs@kfs.dk eller HER.

URL: https://kfs.dk/organisation/nyt-kfs-aar-faa-overblik-her/