Ny lejr: Hørt! Af Gud og mennesker

Ny lejr: Hørt! Af Gud og mennesker

Tag en spontan beslutning og brug denne weekend på KFS’ nye lejr: ”Hørt! af Gud og mennesker”. Lejren sætter fokus på det at tage sig af sig selv og andre. Den er super billig, og det bliver super godt!

FlowTwo,  

Af Fredrik Back-Svendsen fra lejrudvalget

Vi lever i en del af verden, hvor der er masser af forventninger og pres på os fra alle sider af. Det kan være svært at navigere i, og der kan være mange udfordringer, som man ikke kan finde sig selv og Gud i.

Hørt! er en lejr, som ønsker at give dig viden og redskaber til bl.a., hvordan du kan lære dig selv bedre at kende, stille de gode spørgsmål og lytte til dine venner, være i forpligtende relationer samt omkring hvilke Gudsbilleder, man kan have.

Hørt! bliver en weekend, som kommer til at indeholde undervisning, seminarer, fritid og aktiviteter, masser af hygge, gode snakke og samvær med Gud og andre deltagere. Det bliver en lejr, hvor du kommer til at kunne slappe af og nyde fællesskabet med de andre deltagere, men også får en masse med hjem til din hverdag og vennerne.

Lejren er for dig, der går på HHX, HTX, STX eller HF, og som synes, at indholdet af lejren lyder spændende og relevant for dig. Lejrprisen er 150 kroner, og der er kun 30 mulige deltagerpladser. Der er stadig et par få pladser, så vær spontan og fyld din weekend med fællesskab og god undervisning.

Du finder program og mere information om lejren HER på kfs.dk. Tjek også Facebookbegivenheden ”Hørt! af Gud og mennesker”.

Tilmelding sker direkte til sekretariatsmedarbejder i KFS, Line, på line@kfs.dk. Hun er sød og rar og vil kunne finde svar på alle dine spørgsmål.

URL: https://kfs.dk/lejre/ny-lejr-hoert-af-gud-og-mennesker/