Fire ledige stillinger i KFS

Fire ledige stillinger i KFS

KFS har opslået fire stillinger til besættelse fra sommeren 2018. Det drejer sig om tre sekretærstillinger samt en lærerstilling på LTC. Ansøgningsfrist er d. 26. januar.

FlowTwo,  

Fire nye medarbejdere skal med deres unikke personligheder og drive sætte præg på KFS fra sommeren 2018 og frem. KFS opslår nemlig hele fire ledige stillinger til besættelse fra begyndelsen af det nye skoleår.

Vi opfordrer alle interesserede til at læse mere på kfs.dk/job eller herunder.

Hjælp os også gerne med at sprede nyheden om mulighed for job i KFS i din omgangskreds.

To stillinger i København

To nye medarbejdere skal overse KFS arbejdet i København, når både gymnasie- og studenterområdet øst for Storebælt skal have nye sekretærer. Begge jobs har base på Østerbro i KFS’ kontorfaciliteter i Ryesgade.

Studentersekretær i København

Gymnasiesekretær i København

Én stilling i Nord

I Nord er det også både gymnasie og studenterområdet, der skal have ny sekretær. Områderne varetages her i én stilling med base i Nordens Paris i Aalborg.

Sekretær til Nordjylland

Lærer til ledertræningscenteret

Sidst, med slet ikke mindst, åbner der sig en spændende stilling som lærer på KFS’ Ledertræningscenter, LTC, i Ødsted, med undervisning og vejledning af kommende års LTC’ere.

Lærer til LTC

Læs mere…

Der er ansøgningsfrist for alle fire stillinger d. 26. januar. Det kan du altsammen læse mere om under de individuelle stillingsopslag.

URL: https://kfs.dk/organisation/fire-ledige-stillinger-i-kfs-i-2018/