Morgengry i Aalborg KFS

Morgengry i Aalborg KFS

KFS-arbejdet har stået nærmest stille på de videregående uddannelser i Aalborg de seneste år. Men nye kræfter kommer til og KFS-sekretær i nord, Jan Pahus Nissen, vejrer morgenluft.

FlowTwo,  

Af Jan Pahus Nissen, KFS-sekretær i nord, jan@kfs.dk

Solen er netop stået op bag en dyne af regntunge skyer, da jeg fylder bilen med stand-bord, KFS-roll-ups, info-foldere, en stak Til Tro – og et par poser Dumle-karameller.

Studiemesse

Turen går til campus på Aalborg Universitet (AAU), hvor der som vanligt er studiemesse for de nye studerende. Inden længe står KFS-standen klar mellem de andre stande, hvor banker, forsikringsselskaber, karrierecentre, studenterpræster og mange flere gør deres bedste for at vække de studerendes interesse. Inden længe dukker én af AAU’s nye KFS’ere op for at stå i KFS-standen sammen med mig – så er vi klar!

Men udenfor regner det, og de studerende er tydeligvis ikke meget for at bevæge sig ud for at komme til studiemesse i kantinebygningen. Alligevel er der en jævn strøm af folk. Også i KFS-standen, hvor det bliver til adskillige gode snakke med studerende. Og ikke mindst 4 studerende, som er meget interesserede i KFS, og gerne vil inviteres med i den helt ny-opstartede KFS-gruppe på AAU.

Morgengry

”Yes!” tænker jeg derfor, da vi midt på eftermiddagen – godt trætte – pakker standen sammen for denne gang. Endnu et tegn på, at der er nye tider på vej for KFS i Aalborg. Endelig morgengry!

De seneste år har KFS-arbejdet på de videregående uddannelser i Aalborg ellers nærmest stået stille; ikke mindst på grund af et markant fald i antallet af studerende i Aalborg, der både kender og deler KFS’ hjertesag: ”at kende Jesus og gøre Jesus kendt på studiesteder i Danmark”.

Men Gud lader i rette tid solen stå op over både retfærdige og uretfærdige – og også over Aalborg KFS. Måske er den tid kommet nu? I hvert fald begyndte tre studerende på AAU at mødes i foråret, fordi de havde – og har – en fælles brand for, at deres medstuderende skal møde Jesus. Siden sommerferien er flere kommet til. Både danske og internationale; pinsekristne, apostolere og lutherske; ingeniørstuderende, økonomistuderende og psykologistuderende – med meget mere.

Bøn for Aalborg KFS

I øjeblikket mødes omkring 15 studerende til KFS for at hygge; for at snakke om livet som kristen og studerende – men allermest for at bede for hinanden, for studiesteder og for studiekammerater. Nogle drømmer om at afholde forskellige KFS-events på universitetet, nogle har andre tanker, men fælles er ønsket om at række ud til medstuderende med verdens bedste nyheder.

Jo, jeg tror, der endelig er morgengry i Aalborg KFS – og der er stadig plads til mange flere studerende!


Bed gerne for KFS’erne i Aalborg, for de studerende på AAU og UCN (University College Nordjylland), og for at KFS-arbejdet i Aalborg fortsat må vokse sig stærkere.

URL: https://kfs.dk/lokalt/morgengry-i-aalborg-kfs/