Nye kræfter til Veritas Forum

Nye kræfter til Veritas Forum

Der er kommet nye kræfter til Veritas Forum konceptet med ansættelsen af Emil Børty Nielsen som national koordinator. Det betyder nye spændende universitetsevents om videnskab, samfund og sandhed.

FlowTwo,  

Veritas Forum konceptet får nye kræfter med ansættelsen af Emil Børty Nielsen som national koordinator i Veritas Forum Denmark.

Dette er godt nyt for det kristne studenterarbejde på de danske universiteter, da KFS dermed, igennem Veritas Forum, fortsat kan tilbyde støtte og ekspertise til universitetsstuderende, der ønsker at arrangere spændende events om svære og interessante emner indenfor netop deres felt.

Veritas – sandhed
Veritas Forum er universitetsevents arrangeret af studerende, der søger at skabe en åben atmosfære med plads til intellektuelt engagement og personlig refleksion, om hvordan overbevisninger og filosofiske positioner former vores tænkning og praksis. Målet er sammen at søge efter sandheden, veritas.

KFS styrkede i 2014 sit arbejde på de danske universiteter med opstart af Veritas Forum konceptet i Danmark. I 2016 udvidede vi satsningen, da også Center for Kristen Apologetik (CKA) og Center for Kristen Tænkning (CKT) kom med ombord. Dette samarbejde får nu i sommeren 2017 nye kræfter med ansættelsen af Emil Børty Nielsen.

Store spørgsmål på agendaen
Emil Børty Nielsen er sideløbende med sine opgaver i Veritas Forum ansat i en ph.d.-stilling ved Menighedsfakultetet, hvor han skal forske i kristen apologetik. Generalsekretær Christian Rasmussen glæder sig over, at KFS kan styrke arbejdet med trosforsvar på de danske universiteter igennem denne ansættelse i Veritas Forum:

”I KFS er vi rigtig glade for, at det er lykkedes at få en aftale på plads med Emil. Han er en dygtig fyr, og i forhold til hans deltidsansættelse som koordinator for Veritas Forum, er det jo helt forrygende, at det netop er inden for det apologetiske felt, at han skal spendere den anden del af sin ansættelse.

I KFS ser vi frem til samarbejdet med Emil og tror, at han er et godt match i forhold til at sætte livets store eksistentielle spørgsmål på agendaen på højeste akademiske niveau og således bidrage til at gøre Jesus kendt på danske universiteter.”

Events om jura, fysik, psykologi og …
Tidligere events har været indenfor områder som jura, fysik og psykologi og har båret titler som ”Can human rights save the world?”, ”What is the origin of the universe?” og “Has modern neuroscience buried the case for God?”.

Læs mere:
Veritas Forum Denmark
Veritas Forum Denmark på facebook

URL: https://kfs.dk/organisation/nye-kraefter-til-veritas-forum/