Daniel ansat som frivillig præst

KFS’ sekretær i Aarhusområdet, Daniel Hougaard, er fra 1. april også ansat som frivillig hjælpepræst i Odder Frimenighed.

FlowTwo,  

Fra april måned er Daniel Hougaard begyndt i en frivillig stilling som hjælpepræst i Odder Frimenighed ved siden af sin stillings som KFS-sekretær i Aarhusområdet.

”Jeg glæder mig over, at Daniel skal indsættes som ulønnet præst i Odder Frimenighed. Det er vigtigt, at vi KFS-medarbejdere deltager aktivt i et lokalt, kristent fællesskab – både for at vi kan fastholdes og vokse i troen, og for at vi har kristne tæt på os, som kan følge os i vores tjeneste og bede for os,” siger generalsekretær Robert Bladt om ansættelsen.

Daniel vil indgå i et team med Leif Johanson, der også netop er blevet ansat i en 50 procent ansættelse.

Daniel fortsætter sin ansættelse som studentersekretær i KFS frem til sommeren 2015, og vil i den periode være i en frivillig stabs-ordning i Odder Frimenighed.

”Daniels ansættelse i KFS bliver ikke ændret, fordi han indsættes som præst, men det giver ham mulighed for at lede en gudstjeneste på en KFS-lejr,” forklarer Robert.

Fra august 2015 ansættes han som frimenighedspræst, og vil fortsat lede Odder Frimenighed sammen med Leif Johanson.

Daniel er gift med Karina, og sammen har de to børn. De flyttede til Odder for knap to år siden og er aktive i byen, menigheden og på Rudehøj Efterskole. Daniel har været ansat i KFS, siden han i 2010 blev uddannet cand.theol.

Der er indsættelsesgudstjeneste d. 2/6, hvor både Leif Johanson og Daniel Hougaard bliver indsat. 

For mere information om Odder Frimenighed, se www.odderfrimenighed.dk

URL: https://kfs.dk/organisation/daniel-ansat-som-frivillig-praest/