Medlem nr. 1: Plads til særheder

KFS er netop blevet medlemsorganisation. Vi har snakket med det første registrerede medlem, Maria, om hvorfor hun blev medlem.

FlowTwo,  

I fredags åbnede KFS op for, at studerende kan oprette sig som medlem af KFS. Fra første dag strømmede det ind med tilmeldinger. Den første, der registrerede sig, var Maria Kirstine Lykke Wethelund, der går på STX i Aarhus på tredje år.

”Jeg har meldt mig ind i KFS, fordi jeg de sidste tre år fast er kommet i KFS, og jeg vil meget gerne være med til at støtte KFS, så de kan fortsætte det gode arbejde,” fortæller Maria, der er end del af KFS’ gymnasiekreds i Aarhus.

Samtidigt med muligheden for at oprette sig som medlem er der blevet åbnet op for tilmeldingen til årets Påskelejr. Og det nedslag i lejrprisen som medlemskabet giver var også en motivation for at melde sig ind, forklarer KFS’eren.

”Desuden giver medlemsskabet rabat på KFS’ super fede lejre, hvor jeg er rigtig glad for at deltage.”

KFS har haft en stor plads i hendes gymnasietid.

”KFS betyder rigtig meget for mig og har været en god støtte gennem tre rigtig gode år på gymnasiet. Jeg kan rigtig godt lide, at jeg hver uge har mulighed for at tage en pause fra en hektisk hverdag og snakke om stort som småt med kristne venner, der altid udviser forståelse og støtte. Har jeg spørgsmål til min tro, tvivl eller livet kan jeg også altid finde hjælp og støtte hos KFS, og det er bare fantastisk,” fortæller Maria der også giver en opfordring videre til andre om at blive medlem:

”Andre skal blive medlemmer af KFS, fordi KFS er for nice! Det er et rum, hvor der er plads til alle og deres særheder. Der er plads til at grine og græde, og der er altid mulighed for at møde nye venner og spændende mennesker i KFS.”

Det er muligt for studerende at blive medlem ved at klikke på den blå knap ”BLIV MEDLEM” i toppen af siden.

URL: https://kfs.dk/organisation/medlem-nr-1-plads-til-saerheder/