Tilmeld dig Påskelejr

Nu er tilmeldingen til Påskelejr åbnet, og når du tilmelder dig, kan du samtidigt blive medlem af KFS og få rabatter på denne og fremtidige KFS-lejre

FlowTwo,  

KFS’ største lejr, Påskelejr, kommer i år til at have temaet ”Gud – hvilken Gud”. Temaet indeholder en dobbelthed, hvor det både kan udtrykke et spørgsmål om, hvilken Gud vi tror på (hvilken Gud?), og en beundring af den Gud, vi tror på (hvilken Gud!).

Hjemmesiden er netop gået i luften, og det betyder også, at du nu kan melde dig til fem dage med masser af det gode som Påskelejr er kendt for.

Solid undervisning
Lejrkomiteen for PL13 har været særligt fokuseret på at undervisning og forkyndelse på lejren skulle være god. For eksempel kommer et af de helt store britiske navne i studenterarbejde Becky Pipert og vil holde to fællesmøder samt holde et seminar over to dage om ”Uncover”. Det er et redskab til at læse i Bibelen med medstuderende, som Pipperthar udviklet, og som KFS oversætter til dansk op til lejren.

Herudover kommer sognepræst på Amager, Peter Søes, som skal holde to fællesmøder plus gudstjenesten, og KFS’ generalsekretær Robert Bladt, der holder afslutningsmødet.
Bibeltimerne for gym’ere bliver leveret af undervisningskonsulent Sprint (Carsten Korsholm Poulsen), og for videregående studerende er Michael Ramsden, der er lektor i apologetik, hentet ind fra Oxford. Ramsden holder også et enkelt aftenmøde.

Det bliver en lejr, som vi kender det fra tidligere med masser af hyggelige miljøer, god lovsang og fede seminarer, men i år er der lagt særlig energi i at få god og solid undervisning.

Medlemsrabat
Som noget nyt i KFS kan du blive medlem, og det giver dig 50 kroners rabat på de store landslejre, herunder PL13. Vi har lavet det så smart, at du kan oprette dig som medlem samtidigt med, at du melder dig til lejren.

Hermed får du rabatfordelen med det samme, og du får samtidig medlemskab af KFS, som giver en masse fordele – se bare her. Medlemskab koster i øvrigt kun 100 kr. om året.

Du kan finde ud af meget mere om påskelejr og tilmelde dig på hjemmesiden www.paaskelejr.dk

URL: https://kfs.dk/lejre/tilmeld-dig-paskelejr/