Ny sydsekretær hedder Stefan

KFS har fra 1. januar ansat Stefan Schmidt Christensen som KFS-sekretær i Syddanmark efter Thomas Frovin. Han er tidligere efterskolelærer og har studeret medievidenskab i Odense.

FlowTwo,  

Den nye sekretær i Syddanmark, som overtager efter Thomas Frovin, hedder Stefan Schmidt Christensen. Han er 28 år, blev gift med Mette i oktober og er spændt på at komme i gang med arbejdet i KFS.

”Det er et rigtigt spændende og vigtigt arbejde, som bliver lavet blandt studerende. Jeg har haft nogle gode samtaler med nogle i min familie om unge og tro, og så tænkte jeg, at det måske skulle være noget i den retning. Samtalerne handlede om, at unge skal være stolte af at være kristne. Det skal ses helt uden på tøjet, at vi er kristne. Jeg er spændt på, hvad Gud vil med det. Jeg har i hvert fald bedt en del over det,” forklarer Stefan.

En bachelor i medievidenskab fra Syddansk Universitet i Odense og et tilvalg i dramaturgi fra Aarhus Universitet er den kommende sekretærs akademiske baggrund. Han har tidligere været ansat på Sommersted Efterskole, og underviste der blandt andet i kristendom.

”Et er at stå og undervise i kristendom en gang om ugen. Noget andet er at stå ude midt blandt mennesker at tale direkte ind i deres liv. Det, tror jeg, bliver en stor udfordring, men også rigtig spændende,” fortæller Stefan.

Han har arbejdet med unge i IMU-regi, hvor han blandt andet har været leder på Mørkholt Teencenter og på konfirmandkursus. I sin fritid roder han med grafik og har erfaring som lovsangsleder fra forskellige sammenhænge.

URL: https://kfs.dk/organisation/ny-sydsekretaer-hedder-stefan/