Forkerte årskvitteringer

Forkerte årskvitteringer

De årskvitteringer, som KFS netop har udsendt, er fra 2011 i stedet for 2012. De nye er på vej. KFS har ikke indberettet til SKAT endnu, så det er blot givernes kvitteringer, der er forkerte.

FlowTwo,  

Grundet en fejl i vores system, indeholder de årskvitteringer, som nogle givere har modtaget, de forkerte oplysninger om, hvad KFS har indberettet til SKAT. Det er nemlig oplysninger fra 2011 og ikke 2012, som det skulle være.

Hvis du modtager din kvittering per mail, har du modtaget den korrekte kvittering.

Du har muligvis opdaget det, da der i de fejlagtigt udsendte kvitteringer står: “Indberettes til SKAT for år: 2011”. De korrekte kvitteringer for 2012 er på vej.

KFS har ikke indberettet gaverne endnu, og SKAT vil derfor modtage de korrekte tal. Det er således blot den kvittering, giverne har modtaget, der er forkert. Hvis vi ikke har dit CPR-nummer og derfor ikke indberetter din gave til SKAT, har du dog modtaget den korrekte kvittering.

Så kig en ekstra gang på årstallet i din kvittering.

Da det letter administrationen og omkostninger for KFS væsentligt at sende elektronisk, vil vi være taknemmelige, hvis alle givere, der modtager kvittering i et fysisk brev, oplyser deres emailadresse til os på kfs@kfs.dk

 

Vi beklager fejlen!

URL: https://kfs.dk/organisation/forkerte-arskvitteringer/