Til Tro tænker nyt

Næste gang Til Tro udkommer, bliver det i en helt ny form, hvor vi har tænkt helt nyt omkring indhold og layout.

Til Tro tænker nyt

I februar 2009 udkom Til Tro for første gang i sin nuværende form. Dengang var målet at lave et kristent studentermagasin med et tidssvarende udtryk. Til Tros vision har lige siden været at fremstå som:

”et personligt, livsnært, samfundsrelevant og intellektuelt studentermagasin med det overordnede mål at kende Jesus og gøre Jesus kendt?”

Den vision er vi stadig lige dedikerede på. Men hvis man vil have det samme budskab frem i en skiftende verden, må man jævnligt forny sig. Og det er præcis, hvad vi har tænkt os at gøre.

Det betyder…
Det seneste års tid har vi derfor arbejdet målrettet på en fornyelse af både Til Tros form og layout. Det opdager du, når du modtager det første nummer af Til Tro i 2016 – som udkommer i marts.

I arbejdet med det visuelle har vi allieredet os med Klaus Juul Jensen (Characterise.dk), som også var med i udarbejdelsen af det nuværende design.

Vi mener stadig, at Til Tro har en plads som trykt magasin, trods digitalisering og sociale medier, men det har været vigtigt os satse endnu mere på kvalitet og ”lækkerhed”. Et magasin som du har lyst til at bruge en skærmfri time i sofaen sammen med. Derfor sætter vi sidetallet op, investerer i en hård ryg, og vil fremover arbejde endnu mere med indholdet. Det betyder også, at vi sætter antallet af udgivelser ned fra seks til fire om året (marts, juni, sept. December).

Sidst, men ikke mindst, har vi arbejdet med at få magasinet til at føles som en helhed. Det betyder, at vi fremover ikke vil have en nyhedsdel og en temadel hver for sig, men i stedet et integreret studentermagasin med tematisk fokus og med forskellige integrerede inputs fra KFS-hverdagen rundt omkring i Danmark.

Vi glæder os enormt meget til at præsentere et nyt og opdateret Til Tro for dig.

Glæd dig til marts!

Kristian Kappel,

Ansvarshavende redaktør og studentersekretær i Østdanmark