Til Tro bliver abonnementsblad

KFS’ studentermagasin Til Tro kommer nu til at koste 100 kroner årligt, dog ikke for medlemmer og givere. Elektronisk Til Tro forbliver gratis.

Omkring 6000 mennesker har for nyligt fået årets første nummer af Til Tro ind ad brevsprækken.

Bladet er, siden det blev gratis at modtage, vokset i popularitet – i hvert fald, hvis man kigger på oplaget, der dengang var omkring 500 stk.

Det betyder, at det efterhånden er en meget stor post i KFS’ budget, og det er derfor blevet besluttet at gøre bladet til et medlemsblad.

”Det var et let valg at gøre bladet gratis, da der har været givet betydelig støtte til distribution gennem Bladpuljen under Kulturministeriets mediestøtte. Nu er mediestøtten desværre ikke fulgt med prisudviklingen generelt – nærmere tværtimod – og de stigende udgifter til forsendelse og trykning har gjort Til Tro til et dyrt magasin for KFS.”

Sådan skriver sekretariatsleder Lars Bjerregaard og formand Peter Rask i et brev, der  er sendt til alle de abonnenter, som nu ikke kan modtage bladet i trykt form gratis mere, og fortsætter:

”Det har vi nu ikke været kede af, fordi vi ser stor værdi i at kunne sende et flot magasin med gode opbyggelige artikler ud i studieverdenen og til vores venner og støtter med masser af gode KFS-historier. Det vil vi også fortsat gøre. Men vi vil ikke lade stigende omkostninger på bladet stå i vejen for andre spændende aktiviteter i KFS, så derfor har bestyrelsen vedtaget, at indføre en abonnementsordning for Til Tro.”

Og den abonnementsordning ser således ud:

  • Medlemmer af KFS får Til Tro som trykt magasin gratis.
  • Støtter, der i foregående år har givet en gave på 500 kr. eller derover, får Til Tro som trykt magasin gratis
  • Alle øvrige modtagere kan vælge at betale 100 kr. årligt for Til Tro som trykt magasin eller fremover modtage Til Tro i en gratis elektronisk udgave per mail.

Det er således stadig muligt for alle at modtage bladet gratis elektronisk.

Hvis man er studerende og stadig ønsker at modtage bladet med posten, kan man få magasinet ved at blive medlem, hvilket koster det samme som et Til Tro-abonnement.

Du kan blive medlem HER.

Løssalgsprisen bliver fremover 25 kroner.