Ny spørgsmålsbog: Hvorfor skal jeg tro på dig?

KFS udgiver bog baseret på undersøgelse om liv og tro blandt danske studerende. Hvorfor skal jeg tro på dig? indeholder svar på 10 spørgsmål fra mere end 1000 indsamlede besvarelser.

Ny spørgsmålsbog: Hvorfor skal jeg tro på dig?

Store spørgsmål fortjener tid og plads i vores liv, og KFS ønsker at opmuntre til at søge svarene.

Derfor udgiver vi Hvorfor skal jeg tro på dig? – og ni andre gode spørgsmål til Gud, som udkommer på vores forlag, Credo, i dag d. 30. august 2018.

Bogen bygger på en større spørgeskemaundersøgelse foretaget på studiestederne i efteråret 2017, hvor unge studerende blandt andet blev stillet spørgsmålet: “Hvis du skulle stille ét spørgsmål til Gud, hvad ville det så være?”.

Studerendes tanker om liv og tro

Undersøgelsen, som modtog over 1000 besvarelser, havde til formål at få indsigt i unge studerendes tanker om liv og tro samt at dykke ned i, hvilke spørgsmål unge studerende har til Gud i 2018.

10 spørgsmål, som var kendetegnende for de mange indkomne besvarelser, blev udvalgt og sendt til en gruppe af modige studerende, som hver har skrevet et svar i bogen.

Altså er både bogens spørgsmål og svar lavet af studerende

Udsendes og uddeles på studiesteder

Deltagere i den oprindelige undersøgelse, som tilkendegav interesse i at modtage den færdige spørgsmålsbog, kan nu se frem til at modtage et friskt eksemplar med posten.

Bogen vil også blive brugt til uddeling på de danske studiesteder, når KFS tager på skolebesøg, hvilket er et populært tilbud blandt religionsundervisere på landets gymnasier.

Den kan desuden købes hos Lohse Forlag til en flad 50’er.