Katekismus updated – igen

Katekismus Updated genudgives, og den tilhørende hjemmeside får nyt indhold og layout i anledning af reformationsjubilæet i 2017.

Katekismus updated – igen

Fra 2006 til 2009 stod Kristent Pædagogisk Institut (KPI) i spidsen for Katekismus-projektet. I samarbejde med blandt andre KFS’ forlag CREDO udgav de en indholdsmæssigt og sprogligt opdateret udgave af Luthers Lille Katekismus. Den fik navnet Katekismus Updated og blev solgt i mere end 10.000 eksemplarer.

Denne lille bog har kunnet købes i en tekstudgave frem til nu, mens den flotte billedudgave, som Finn Brohus har layoutet, har været udgået i et par år. Nu genudgiver Lohses Forlag begge udgaver, og hjemmesiden fornyes. Anledningen er 500 års jubilæet for Reformationen i 2017.

Katekismus Updated er en kortfattet, enkel gengivelse af indholdet i den evangelisk-lutherske tro. Den er bygget op omkring centrale bibelske eller kirkelige tekster, fx De ti Bud, Trosbekendelsen og Fadervor. Tekster, som mennesker har slidt på i årtusinder.

Den gamle hjemmeside, der har været brugt af flere hundrede mennesker hvert år, siden den blev lanceret i 2007, er udtjent nu. Både hvad form og indhold angår.

Nu er uaktuelle materialer fjernet og nye er lagt ind. Siden har fået et totalt nyt layout og et nyt navn:

www.katekismusinspiration.dk

Der ligger omkring 700 siders gratis materialer for børn, teenagere, unge og voksne. Til personlig brug eller til brug i fællesskab med andre.