Tilmelding til lejre og events

KFS' tilmeldingsside

Her kan du tilmelde dig de forskellige lejre og andre events, vi afholder i KFS. Det foregår ved, at du følger linket til den lejr eller begivenhed, du gerne vil tilmelde dig, og udfylder blanketten der.

 

Gymlederweekend

Her kan du tilmelde dig KFS’ Gymlederweekend. Det er en gratis lejr for dig, der er – eller skal til at være – leder i en KFS-gruppe på en gymnasial uddannelse, hvor du kan blive fyldt op med både inspiration, Guds Ord og god mad. Du kan læse meget mere om Gymlederweekenden lige her.

Du kan tilmelde dig her: Tilmelding

 

Studielederweekend

Her kan du tilmelde dig KFS’ Studielederweekend. Det er en lejr for dig, der er kontaktperson eller leder af en gruppe på dit studiested, og for dig, der er leder i en af KFS’ lokalforeninger for studerende på en videregående uddannelse. Og så er det ikke mindst for dig, der bare brænder for studiestedsmission og gerne vil blive klogere på, hvordan det kan se ud. Du kan læse meget mere om Studielederweekenden her.

Det er ganske gratis, og det foregår fra den 25.-27. februar 2022 på KFS’ Ledertræningscenter i Ødsted nær Vejle.

Du kan tilmelde dig her: Tilmelding

 

Bliv medlem af KFS

Ønsker du at blive medlem af KFS, kan du gøre det lige her, hvor du også kan læse mere, hvad det går ud på, og hvilke fordele der i det for dig og KFS: kfs.dk/medlem