Lejrtilmelding

KFS' lejrtilmelding

Her kan du tilmelde dig de forskellige lejre, vi afholder i KFS. Det foregår ved, at du følger linket til den lejr, du gerne vil tilmelde dig, og udfylder blanketten der.

Discipeltræf 2020

Discipeltræf bliver i 2020 afholdt fra mandag den 12. oktober til onsdag den 14. oktober i efterårsferien. Lejren afholdes, som en konsekvens af den nuværende coronaepidemi og de restriktioner, det medfører, på tre forskellige lokationer.

Du skal derfor vælge, hvilken en af lejrene du gerne vil tilmelde dig blandt mulighederne herunder. Du kan kun tilmelde dig hele lejren, da det ikke er muligt kun at komme en enkelt dag.

Prisen for hele lejren er 400 kr., mens den for medlemmer af KFS er 300 kr.

Du opnår rabatten ved at følge det link, der hedder ‘Tilmelding – Medlemmer’. Vil du gerne være medlem af KFS, eller vil du gerne vide mere om, hvad det indebærer, kan du læse mere her: Medlem af KFS. Det er også muligt at blive medlem af KFS i forbindelse med tilmeldingen til Discipeltræf 2020.

Særligt i forhold til COVID-19
Skulle lejrene blive aflyst på baggrund af øgede restriktioner i forhold til corona, får du refunderet din deltagerbetaling for lejren. Bemærk dog, at evt. betaling for medlemsskab af KFS ikke kan refunderes.

 

Sydvestjyllands Efterskole i Bramming

Tilmelding – medlemmer: Tryk her

Tilmelding – standard: Tryk her

 

Luthersk Missions Højskole i Hillerød

Denne lejr er desværre fyldt op. Du kan kontakte os via kfs@kfs med dit navn, by, email og mobilnr. for at komme på venteliste til denne lejr. Husk at skrive, hvilken lejr du gerne vil på venteliste til.

 

Hedemølle Efterskole i Bjerringbro

Denne lejr er desværre fyldt op. Du kan kontakte os via kfs@kfs med dit navn, by, email og mobilnr. for at komme på venteliste til denne lejr. Husk at skrive, hvilken lejr du gerne vil på venteliste til.

 

Har du nogen spørgsmål i forhold til tilmeldingen, eller oplever du problemer undervejs, er du meget velkommen til at sende en mail til os på kfs@kfs.dk eller ringe til vores sekretariat på +45 35 43 82 82.