Lejrtilmelding

KFS' lejrtilmelding

Her kan du tilmelde dig de forskellige lejre og andre events, vi afholder i KFS. Det foregår ved, at du følger linket til den lejr eller begivenhed, du gerne vil tilmelde dig, og udfylder blanketten der.

 

STiK

Her kan du tilmelde dig KFS’ udrustningslejr STiK. STiK er en lejr i Kristi himmelfartsferien for dig, der går i gymnasiet – eller lige er blevet færdig. Her vil der være rig mulighed for at fordybe sig i de svære spørgsmål, der kan opstå i forhold til troen, modtage kompetent undervisning og blive udrustet til at leve med Jesus i din hverdag. Du kan læse mere om STiK her.

Tilmelding: Her tilmelder du dig STiK, hvis du ikke er medlem af KFS

Tilmelding – medlemmer: Her tilmelder du dig STiK, hvis du er medlem af KFS

 

ASSIST

Skal du med på Assist 2021? Så er det lige her, du tilmelder dig. Assist er en lejr i starten af sommerferien (28. juni – 4. juli) for studerende, der afholdes i samarbejde med Grønnevang kirke i Hillerød. Her får du mulighed for at lægge bøgerne på hylden for en stund, komme ud i sommervejret, finde din indre hækklipper eller stakitmaler frem og række ud til mennesker, der trænger til en hjælpende hånd. Du kan læse mere om Assist her.

Tilmelding: Her tilmelder du dig Assist

 

Revive 2021

Vi tilbyder gratis fællestransport for medlemmer af KFS til Revive 2021 i en hyggelig fællesbus. Der er dog et begrænset antal pladser.

Du kan tilmelde dig KFS’ bus til Revive 2021 her: Tilmelding

Bemærk, at du selv står for at tilmelde dig til selve lejren. Det kan du gøre her: Tilmelding til Revive 2021

 

Bliv medlem af KFS

Ønsker du at blive medlem af KFS, kan du læse meget mere om, hvordan du bliver det på kfs.dk/medlem