Tilmelding til lejre og events

KFS' tilmeldingsside

Her kan du tilmelde dig de forskellige lejre og andre events, vi afholder i KFS. Det foregår ved, at du følger linket til den lejr eller begivenhed, du gerne vil tilmelde dig, og udfylder blanketten der.

 

Assist 2022

Assist er en uge i starten af sommerferien med fællesskab og arbejdsopgaver i Hillerød i samarbejde med Grønnevang Kirke. Det er en god mulighed for at komme ud i sommervejret og klippe hække, male et stakit, luge ud og gøre rent. Og alt sammen for nogen, der trænger til en hjælpende hånd. Lejren er for dig, der er studerende eller skal til at starte på en videregående uddannelse. Læs mere på kfs.dk/Assist og følg vores facebookgruppe, hvor vi løbende kommer med mere information frem mod lejren.

Du kan tilmelde dig Assist her: Tilmelding til Assist

 

Studielivskonference

Hvordan gør man sig bedst klar til et nyt semester? Måske endda det allerførste af slagsen på en ny uddannelse? Jo, du tager med på KFS’ Studielivskonference, der i år er fra den 15.-18. august! Det er en lejr for dig, der er i gang med eller skal til at starte på en videregående uddannelse. Der vil være tid til at sænke tempoet, få ladt op til det nye studieår og masser af spændende samtaler, undervisning og gode oplæg. Du kan læse mere om lejren lige her.

Er du medlem af KFS (10% rabat – YES!), skal du tilmelde dig her: Tilmelding (medlem)

Er du ikke medlem af KFS, skal du tilmelde dig her: Tilmelding (uden medlemsrabat)

 

LTC Årsfest 2022

Til september sender vi det nye hold af gode LTC’ere ud på teamperiode igen. Det fejrer vi med et brag af en årsfest, hvor vi skal lægge deres tjeneste frem for Gud, spise lidt god mad og møde de nye LTC’ere. Alle er velkomne. Vi vil også særligt gerne invitere dig, der tidligere har gået på LTC til en hyggelig dag, hvor du og I kan få lov til at mindes gamle dage.

Tilmelding: Du kan tilmelde dig LTC’s årsfest lige her.

 

Bliv medlem af KFS

Ønsker du at blive medlem af KFS, kan du gøre det lige her, hvor du også kan læse mere om, hvad det går ud på, og hvilke fordele der i det for dig og KFS: kfs.dk/medlem