Teksten fra KFS' logo

Yes, vi kom i mål!

1317 medlemmer (under 30 år) nåede vi op på i KFS i 2022 – det er vi helt ubeskriveligt taknemmelige for! Tak, fordi I havde lyst til at bære med, tage medejerskab og støtte op om KFS' arbejde og vision; at kende Jesus og gøre Jesus kendt blandt studerende.

Hvad betyder det?

1317 medlemmer er det højeste antal medlemmer, KFS nogensinde har haft – det er altså ret vildt! Vi er virkelig glade og taknemmelige over den store opbakning og medleven i KFS' arbejde, I hver især har vist i løbet af det seneste år – bl.a. ved at blive medlem!

Helt konkret betyder det også, at vi nu kan se frem til at modtage ca. 500.000 mere i støtte fra Dansk Ungdoms Fællesråd. Penge, der går direkte til arbejdet med KFS' vision, og som er med til at sikre, at vi kan fastholde vores aktivitetsniveau i KFS på trods af stigende udgifter. Dét er også en stor velsignelse!

Hvordan får jeg min gave?

I løbet af de sidste måneder er der rigtig mange af jer, der har hjulpet KFS med at finde medlemmer. Uden den hjælp, var vi aldrig kommet i mål, og derfor vil vi også meget gerne sende jer en 'taknemmelighedsgave'!

Du kan se, hvilke gaver det drejer sig om nedenfor.

Alt, du skal gøre, er at skrive en mail til kfs@kfs.dk med din adresse, og hvilke gaver du ønsker (f.eks. trøjestørrelse/farve).

Er du i tvivl om, hvor mange der har skrevet dig på som referenceperson, skriver du også bare til os – så tjekker vi efter.

Tak for hjælpen!