Nyt lejrtilbud til studerende

Studielivskonference 2019

Nyt lejrtilbud til studerende

I 2019 genopstår Studielivskonference efter et års pause i ny indpakning. Ideen er stadig den samme: at samle studerende på tværs af studiebyer til en lejr med højt fagligt niveau, med plads til sænke tempoet og med godt fællesskab omkring KFS-visionen: ”at kende Jesus og gøre Jesus kendt”.

4 dage på et fort fra 1890

Vi flytter i år fra KFS´ eget ledertræningscenter til væsentligt større og vildere rammer: Det gamle Middelgrundsfort i Københavns Havn, som netop nu er ved at blive forvandlet til den nye ”ungdoms-ø” under ledelse af spejderne. Det er vi pænt begejstrede for!

En nytårslejr i august

Samtidig flytter vi tidspunktet frem til 19.-22. august. Det gør vi, fordi vi ønsker os en lejr, der kan være med til at forberede os på et nyt studieår – altså en form for nytårslejr :)

Og programmet…

Morgenbadning, fisketur, natløb i 2,5 kilometer underjordiske tunneller (i tre etager), KFS´ historier og lovsang omkring bålet, kompetent undervisning i samarbejde med Center for Kristen Apologetik, tid til at være og til at tænke, Ø-råd – og hvad vi ellers finder på inden vi lægger til med båden til august.

Tilmelding og program: www.kfs.dk/billet

Pris: 500 kr. i sovesal og 400 kr. ved overnatning i eget telt. (10% rabat for medlemmer af KFS)

Tid: 19.-22. august 2019

Sted: Middelgrundsfortet i Københavns Havn