STiK

STiK – KFS' udrustningslejr

Tak for STiK 2018! – en indholdsmættet og intens lejroplevelse for KFS’ere på gymnasiale uddannelser, som det er rigtig ærgerligt at gå glip af! Lejren ligger første uge i sommerferien.

STiK er kulminationen af KFS’ vision om at kende Jesus og gøre Jesus kendt. Begge dele kommer helt til udtryk på STiK, og lejren har et tydeligt mål: At du må tage fra lejren med fornyet frimodighed i din tro og tillid til Jesus, og at du får masser af hjælp og inspiration til at kunne dele ud af din tro.

STiK er en lejr…

  • specielt for dig, som er i gang med en gymnasial uddannelse (STX, HF, HTX, HHX) – eller som bare gerne vil udrustes til livet som kristen
  • der har specielt fokus på de store, udfordrende spørgsmål til kristendommen. Vi vil blandt andet tage livtag med de spørgsmål, som vi selv er udfordrede af, og de spørgsmål og kritiske tilgange til kristendommen, som vi møder i gymnasieverdenen.
  • som har masser af undervisning, seminarer, fordybelse og refleksion. STiK er for dig, som vil lidt dybere i den kristne tro, og som er sulten efter at blive klogere på dig selv og det, du tror på.
  • der udruster til skolehverdagen og til troen og livsvandringen med Jesus. Vi håber, at lejren må blive et sted, hvor vi hjælper hinanden med at være sandheden og Kristus tro i kærlighed (Efeserbrevet kapitel 4, vers 15); et sted, hvor vi hver især vokser i troen og bliver udrustede til bedre at kunne forsvare og uddybe det, vi tror, i hverdagen.

Hvornår?

Første uge i sommerferien. Næste gang i 2019

Hvor?

KFS’ Ledertræningscenter, LTC, i Ødsted ved Vejle

Hvor mange?

Der er plads til max. 30 deltagere – så tilmeld dig hurtigt!
(Husk: du må gerne tage på STiK mere end én gang)

Program

Relevant, udfordrende og spændende! Se programmet når næste lejr nærmer sig.

Hvis du vil vide mere…

Se begivenheden på Facebook: HER

Læs også, hvad deltagerne sagde om…  

STiK 2017: En af de bedste ting jeg har gjort for mig selv

Program for STiK 2018