STiK

STiK: undervisning med livsnerve

STiK

STiK er desværre aflyst i år, men vi arbejder på at genskabe lejren i en ny og forhåbentlig bedre version til næste år. På gensyn!

Man kan møde mange udfordrende spørgsmål til troen, når man er ung og kristen, og det kan være vanskeligt at finde tilfredsstillende svar. Man kunne ønske sig en lejr, hvor det var muligt at gå i dybden med sin tro og finde nogle svar på de svære spørgsmål. Og sådan en lejr er KFS’ udrustningslejr STiK – Sandheden Tro i Kærlighed. Lejren er for dig, der er i gang med en gymnasial uddannelse, og som ønsker nogle gode redskaber til livet som kristen i gymnasiet.

Med STiK ønsker vi, med fokus på trosforsvar, evangelisation og livsvandring med Jesus, at udruste dig til at leve et åbent og frimodigt liv med Jesus i skolehverdagen. I løbet af lejren stiller vi skarpt på de udfordrende spørgsmål til troen, som du måske møder fra din klassekammerat i gymnasiet, eller som du selv går og tumler med. Igennem forkyndelse og undervisning vil vi blandt andet sætte fokus på evangeliets centrale indhold, videnskab og tro, Bibelens troværdighed samt tro og tvivl. Der vil også være tid til personlig fordybelses- og refleksionstid. Der er plads til 30 deltagere på STiK, hvilket er med til at skabe et mindre og tæt fællesskab, hvor det er muligt at lære hinanden godt at kende.

Hvor: LTC, KFS ledertræningscenter, Ribevej 71, Ødsted, 7100 Vejle

Hvornår: Den 1. – 6. juli 2019

Tilmelding: https://kfs.dk/billet/

Pris: 600 kr.//10% rabat for medlemmer af KFS