KFS til Grønland: Vi vil så gerne have flere med

KFS vil starte studenterarbejde i Grønland – og vi vil have dig med! Ny hjemmeside fortæller, hvad KFS vil lave i Grønland, hvorfor det er relevant for dig, og hvad du kan gøre for at blive en aktiv del af projektet.

KFS til Grønland: Vi vil så gerne have flere med

Af Sara Friis Børty, stud. mag. i religionsvidenskab, sarahansenfriis@gmail.com

Du har måske hørt, at KFS har valgt at sende et ægtepar til Nuuk fra sommeren 2019 og tre år frem, hvor den ene af dem skal arbejde fuld tid på at starte Grønlandsk KFS op.

Og som du nok kan gætte dig til, så kræver det flere hænder end bare to – derfor drømmer KFS om, at du tager med!

Og her kommer du ind i billedet…

Derfor har vi lavet en hjemmeside, som kan give dig lidt mere information.

Hjemmesiden er til dig, der gerne vil vide mere om, hvad KFS’ planer er i Grønland, til dig, som gerne vil vide mere om Danmarks storebror i Nord, og til dig, som har lyst til at komme med, men bare ikke ved, hvordan du skal komme afsted.

Åndeligheden, naturen, mulighederne

Gå ind på hjemmesiden, og hør Cecilie Højlund fortælle om det feltarbejde, hun lavede på Grønland om åndelighed, og hvordan hun fik lov til at blive brugt af Gud i nogle helt konkrete ting.

Eller læs om Simon Søvndal, som har været volontør for Sømandsmissionen og bare er blevet helt bidt af Grønland og den grønlandske natur.

Find også helt konkret information om, hvordan man søger arbejde i Grønland, hvordan du kan studere, komme i praktik, lave feltarbejde, eller blive volontør i Grønland.

Kort sagt, besøg KFS’ nye hjemmeside: kfstilgronland.com