Pennen er spidset: velkommen til Morten!

Han er den nye firmaets mand: aarhusianer, cand.mag. i medievidenskaber og KFS'er ind til benet

Pennen er spidset: velkommen til Morten!

KFS har ansat Morten Lund Birkmose som ny kommunikationsmedarbejder i KFS. Morten er ansat i en fuldtidsstilling, og han kan træffes på KFS-sekretariatet i Ødsted og på birkmose@kfs.dk fra d. 15. maj 2020. Morten afløser Julie Munk Nissen, som flytter til Norge med familien.

På sekretariatet er der stor begejstring over at kunne byde Morten velkommen i kollegaflokken. Peter Bjerre, som er sekretariatsleder, siger: ”Vi glæder os rigtig meget over at få Morten med på holdet. Med en KFS-historik, som går helt tilbage til gymnasietiden, og som siden har budt på både et LTC-ophold, studieKFS i Århus samt mange lejre som frivillig leder, så har Morten en stor forståelse for KFS-arbejdet og for KFS’ vision. Vi ser derfor meget frem til at lade Morten kombinere sin indsigt i organisationen med sine stærke kommunikative evner.”

Mød Morten herunder, hvor han selv sætter ord på, hvorfor han og KFS er et perfekt match:

”Mit navn er Morten Lund Birkmose. Jeg er 28 år, har en kandidat i Medievidenskab og er bosat i Aarhus, hvor jeg pt har barrikaderet mig i min lejlighed og venter som et barn til juleaften på at komme i gang med den nye spændende opgave, KFS har betroet mig. Og måske også på at komme ud igen i det hele taget.

Jeg kan stadig huske, da jeg første gang trådte ind til et KFS-møde på Tønder Gymnasium som en forvirret 1. g’er. Lige her, midt i alt det nye og spændende og farlige, var der en gruppe mennesker, jeg havde noget helt centralt tilfælles med. Troen på Jesus.

Siden den dag har jeg været vild med KFS. Her blev jeg mødt af en begejstring for Jesus, der var med til at holde min tro i live igennem min studietid og give mig lyst til at dele den med andre. Jeg lærte ikke mindst at være nysgerrig på min tro. At det er okay at stille spørgsmål, fantastisk at finde svar og afgørende hele tiden at blive ved med at undersøge, hvem Jesus er – og hvad det betyder for os og mig i dag.

Derfor glæder jeg mig også til at se, opleve og ikke mindst fortælle om alle de ting, der foregår rundt omkring i Danmark gennem KFS. Om vaffeldage, julegudstjenester, debataftner og helt almindelige KFS-møder. Påskelejre og generalforsamlinger. Eventyr på Grønland og hverdag på Sydsjælland. Ikke mindst glæder jeg mig til at møde alle de mange forskellige mennesker, der er KFS og blive klogere på, hvordan vi gennem vores kommunikation i KFS kan være med til at inspirere, udfordre og styrke hinanden til tro og opmuntring.

Når jeg ikke bruger min tid på at sidde fanget i min lejlighed, lever jeg et ganske normalt og leverpostejsfarvet liv. Jeg er svært begejstret for film og tv-serier, som jeg bruger en del – sikkert også for meget – tid på. For det meste følger jeg også relativt tæt med i politik, som jeg ynder at sidde og brokke mig lidt over. Ellers nyder jeg at bruge tid i naturen. I hvert fald når jeg kan få overtalt mig selv til at komme afsted.”