Ny lokalforening på Bornholm

Det siges, at englene glæder sig, hver gang et menneske vender om til Gud. Her i KFS synger vi også af glæde, hver gang en ny lokalforening bliver oprettet. Seneste skud på KFS’ voksende lokalforeningstræ hedder KFS Bornholm.

Ny lokalforening på Bornholm

Foreningen er oprettet og udgjort at gymnasieelever på Campus Bornholm – et nyt samlet campus for alle ungdomsuddannelserne på Bornholm. Den logistiske sammenlægning har betydet at KFS-gruppen, der før var delt op i STX og HTX, nu er slået sammen til én gruppe. En gruppe, som altså har valgt at konstituere sig som lokalforening.

”Det kommer ikke til at have indflydelse på måden, KFS’erne er sammen med hinanden på. Men som lokalforening får de deres egen økonomi og dermed en større frihed omkring lokalarrangementer. Den styrkede tilknytning til KFS på landsplan er også med til at styrke KFS’ernes identitet som studerende, der gerne vil Kende Jesus og gøre Jesus kendt og det kan skabe større frimodighed hos dem”, siger Rebekka Friis Rasmussen, gym-sekretær i Øst.

Større synlighed for KFS

Som lokalforening er man også selvstændigt medlem af DUF (Dansk Ungdoms Fællesråd), og det kan have nogle store fordele. Rebekka uddyber:

”Det at være medlem at en kendt organisation som DUF kan være med til at åbne døre for KFS-gruppen på studiestedet. Det skaber også en anden synlighed på campus.”

At skabe synlighed er noget KFS’erne på Bornholm har haft godt gang i længe. Sidst de havde Kollektiv Uge, afholdt de en vaffeldag på Campus Bornholm, hvor de delte 400 vafler ud til medstuderende og lærere i spisepausen.

Med denne nyeste lokalforening bringer det antallet af KFS’ lokalforeninger på landsplan op på 15. Halleluja!