KFS slutter ikke med huen!

Nej, vi har meget mere KFS til dig! KFS vil gerne følges med dig – også i din studietid og i dine sabbatsår. Du kan blandt andet tjekke ind i vores lokale grupper og hægte dig på det gode fællesskab. Vi venter på dig!

KFS slutter ikke med huen!

AARHUS

Aarhus KFS er et studenterfællesskab, hvor studerende mødes på tværs af kirker og studier hver torsdag i Studenterhuset, Nordre Ringgade 3. Vi har et varmt, åbent og rummeligt fællesskab, hvor der er plads til spørgsmål og undren, og der er også plads til dig! Du kan møde @Aarhuskfs på Facebook, hvor du også finder vores semesterprogram og invitationer til arrangementer i både stor og lille skala.

I Aarhus har vi også en dygtig KFS-sekretær, som ved alt om KFS og studiestedsgrupper i Aarhus. Hun hedder Anna og kan kontaktes på anna@kfs.dk, og hun vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde ind i KFS-livet som studerende i Aarhus.

KØBENHAVN

I København mødes en stor gruppe studerende hver mandag i et kristent netværk, hvor der tales om de store spørgsmål i livet. Her er der højt til loftet og et stærkt socialt fællesskab. Du er hjerteligt velkommen til at deltage med dine tanker, evner, spørgsmål og tro. Find os på Facebook: @kfskbh eller duk op på Ryesgade 68B, hvor vi som regel mødes. Tjek semesterprogrammet på Facebook eller på kfskbh.dk.

Hvis du har lyst til at vide mere, eller hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i din KFS-gruppe, kan du altid kontakte Lars, som er KFS-sekretær i København. Fang ham på larsboje@kfs.dk, så melder han straks tilbage.

ODENSE

I @OdenseKFS er der masser af muligheder for at møde andre studerende i et hyggeligt og vedkommende fællesskab. Vi mødes hver torsdag kl. 19:30 i Sct. Hans Kirkes Menighedshus, Sct. Hans Plads 1. Du kan se vores semesterprogram og følge med i, hvad der generelt sker, i vores facebookgruppe: Odense KFS (intern gruppe) eller på vores facebookside: Odense KFS – for videregående studerende. Her annoncerer vi også, når vi har alternative arrangementer, for eksempel spilleaftener eller sheltertur.

I Odense kan du altid få et program, en god samtale og hjælp til alverdens ting af Morten, som er KFS-sekretær i byen. Skriv til morten@kfs.dk, så er du i gang!

AALBORG

I Aalborg kan du finde et KFS-fællesskab, hvor der er plads til at tale om de store spørgsmål i livet for alle studerende i byen. Vi kalder det Rooted og mødes hver anden mandag i Vor Frelsers Kirke til fællesspisning, oplæg og gode snakke. Derudover er Aalborg Studie-KFS kendetegnet ved bedegrupper på forskellige studiesteder, julegudstjeneste for studerende, lunch bars på universitetet og et stærkt fællesskab og engagement på tværs af kirkeretninger.

Vi vil gerne have dig med, så find os på Facebook: @AalborgKFS eller få fat i Julie, som er vores allesammens nordjyske ildsjæl og KFS-sekretær, på julie@kfs.dk. Vi glæder os til at se dig!

Esbjerg

I Esbjerg mødes en gruppe studerende cirka hver anden uge til bøn og fællesskab. Tag kontakt til KFS-sekretær Søren Rønn, soeren@kfs.dk, hvis du har lyst til at mødes med andre studerende. Vi er i en spændende fase, hvor vi er ved at finde ud af, hvad KFS er og skal være i Esbjerg. Derfor mødes vi og beder, for vi tror, Jesus har en plan. Kom og vær med!