KFS hjemsender medarbejdere

KFS' ledelse har besluttet at hjemsende de fleste medarbejdere i organisationen fra dags dato til og med den 3. januar. Medarbejderne hjemsendes med løn i henhold til regeringens lønkompensationsordning.

KFS hjemsender medarbejdere

Coronavirussen breder sig nu igen i samfundet med hastige skridt. På baggrund af den seneste udvikling og de skærpede restriktioner, der er blevet indført i hovedparten af Danmark, har KFS’ ledelse nu besluttet at hjemsende de fleste medarbejdere i organisationen fra dags dato, den 11. december, til og med den 3. januar. Medarbejderne hjemsendes med løn i henhold til regeringens lønkompensationsordning.

Hjemsendelsen gælder langt de fleste medarbejdere i KFS. I hjemsendelsesperioden vil der jf. ordningen være enkelte tidspunkter, hvor de hjemsendte KFS-ansatte arbejder. Det vil derfor stadig være muligt at tage kontakt til sin lokale sekretær via mail, men man må forvente en længere svartid end normalt. KFS-sekretariatet kan kontaktes telefonisk som normalt på hverdage i hele perioden. Kontoret holder dog lukket d. 23. og d. 30. december, og åbningstiderne vil være kortere i dagene mellem jul og nytår. Sekretariatet kan træffes på telefon 35 43 82 82, og sekretariatsleder Peter Bjerre er også tilgængelig på peter@kfs.dk.