Fyn og Trekantens nye KFS-sekretær er i fuld gang: mød Henriette

1. januar skiftede Henriette Engberg Vinkel KFS-kasket: Fra medvandringskonsulent til KFS-sekretær for Fyn og Trekanten. Hun er allerede i fuld gang og glæder sig til følgeskabet med KFS’erne og ikke mindst til at se, hvad Gud har i skuffen af gode planer. For som hun selv udtrykker det: Han er for vild!

Fyn og Trekantens nye KFS-sekretær er i fuld gang: mød Henriette

Jeg er helt glad i låget over, at vandringen med KFS og KFS’erne fortsætter!” fortalte Henriette, da hun blev præsenteret som ny KFS-sekretær for Fyn og Trekanten. For næsten 1,5 år siden.

Det er forståeligt, hvis det hos nogen er gået i glemmebogen, at det netop er Henriette, der nu starter op som gymnasie- og studentersekretær for KFS’erne i dette område. Der er trods alt løbet en del vand gennem åen i løbet af 2021. Men begejstringen hos Henriette over at fortsætte vandringen med KFS og KFS’erne er dog ikke blevet mindre i løbet af det seneste år, hvor hun i KFS fik lov til at arbejde med en af sine mærkesager: Medvandring.

Det seneste år har Henriette stået i spidsen for det medvandringsprojekt, som KFS har samarbejdet med en række kristne børne- og ungdomsorganisationer om. Et projekt, hvor vi på tværs af vores forskellige organisationer og målgrupper har sat fokus på, hvor vigtigt det er, at vi har gode relationer, der følger os i livet og troen. Det er der blandt andet kommet en masse gode ressourcer ud af, som du kan finde på medvandring.kfs.dk.

For Henriette har det seneste år været både lærerigt og spændende, og hun glæder sig over, at hun også kan bruge de erfaringer, hun har fået med sig i sine nye opgaver som KFS-sekretær:

Medvandring handler grundlæggende om at vandre sammen med hinanden og Jesus, og det er noget, jeg helt sikkert tænker, også er vigtigt at tage med i sin studietid. Derfor tror jeg også, at det meget naturligt vil være noget, der kommer til at fylde i min tid som KFS-sekretær. Jeg glæder mig personligt også meget til følgeskabet med KFS’erne og at møde de studerende på både de gymnasiale og videregående uddannelser.

Nu er det så blevet tid til at skifte KFS-kasket for Henriette, der siden 1. januar har været i fuld gang med at lære sit nye område at kende og finde ud af, hvad det vil sige at være gymnasie- og studentersekretær for Fyn og Trekanten. Det er en ny opgave, som Christian Rasmussen, generalsekretær i KFS, glæder sig til at se Henriette udfolde sig i.

Henriette er gået fra 0-100 på et par dage og er allerede i fuld gang med at lære KFS’erne at kende og forholde sig til, hvad der skal ske på både gym- og stud-plan. Og så venter der en teamperiode sammen med LTC’erne lige rundt om hjørnet, der også skal planlægges, så der er tryk på fra start.

Vi kender jo Henriette og ved, hun er optaget af visionen om at kende Jesus og gøre Jesus kendt og med hendes helt generelle skarphed, struktur, drive og sans for det relationelle har vi fået rette kvinde på ret plads, og jeg glæder mig til at følge KFS på Fyn og Trekanten under hendes ledelse.

28 år, ny odenseaner og med en brand for, at flere må møde Jesus!

Henriettes KFS-historie er lang og god, men her får hun også lige lov til at sætte nogle ord på, hvem hun er i dag. For der er sket meget, siden hun første gang blev ansat som KFS-sekretær i det gamle KFS-område ‘Vest’ for 2,5 år siden. Hun har for eksempel lige rykket teltpælene op og har skiftet Aarhus ud med Odense:

Jeg er 28 år og gift med Alexander, og i oktober flyttede vi til Odense. Vi havde et begrænset kendskab til byen og menneskerne, der bor her, men vi er blevet taget virkelig godt imod af venlige fynboer. Jeg er uddannet teolog og har læst i Aarhus, hvor jeg også var en del af Aarhus KFS igennem min studietid, hvilket jeg var virkelig glad og taknemmelig for. Og det var også igennem min studietid, at jeg havde en praktik som KFS-sekretær i Vestdanmark i 2019, og siden har jeg fået lov at være en del af KFS arbejdet.

Mit håb for KFS’erne i både mit område og alle andre steder er, at de må få nogle gode oplevelser og et godt fællesskab med sig i KFS, men vigtigst af alt: at Jesus, og det han har gjort for os, må blive stort for os alle. Jeg brænder for, at flere studerende må få et møde med ham og starte en livsvandring med ham. Gud er for vild! Og jeg er i stor forventning til at Gud vil møde de studerende og være en del af deres liv og studie.

Møder du Henriette i hendes nye omgivelser på Fyn eller i Trekanten, så sørg endelig for at byde hende godt velkommen! Du må også meget være med til at løfte hende, KFS’erne og området frem i bøn!

 

Kontakt Henriette:

Du er meget velkommen til at kontakte Henriette, hvis du har spørgsmål til KFS i Fyn og Trekanten-området, vil starte en gruppe eller bare gerne vil tale med et andet menneske om tro, Jesus, livet eller noget derimellem. Du kan skrive til Henriette på henriette@kfs.dk