Farvel til fem fantastiske medarbejdere

I slutningen af maj sagde vi farvel til vores fire dygtige volontører, som nu er gået på velfortjent sommerferie, og på kommunikationsposten har vi sagt farvel til Julie Munk Nissen, som nu er draget til Norge med familien. De siger her et sidste farvel til dig og KFS.

Farvel til fem fantastiske medarbejdere

I en studenterorganisation som KFS er sommertid ofte også lig med udskiftningstid. Gode medarbejdere siger farvel og nye friske kræfter siger goddag. Sådan er det også i år.

I slutningen af maj sagde vi farvel til dette års volontører, der alle har knoklet hårdt for KFS og KFS’erne i det seneste år, og på kommunikationsposten har vi sagt farvel til Julie Munk Nissen, som efter en sublim indsats i KFS nu er draget videre til Norge med sin familie. Vi har bedt dem dele nogle tanker om deres tid i KFS og sige et sidste farvel (for denne gang):

Julie Munk Nissen (Kommunikationsmedarbejder) – Der er højt til loftet og fuldt smæk på kreativiteten

Der er højt til loftet i KFS – fuldt smæk på kreativitet, engagement og initiativ. Det har været en stor glæde at være en del af så dygtig og spændende en kollegaflok. Og så er det fantastisk at arbejde i en organisation, hvor arbejdet er meningsbærende i sig selv, fordi det i bund og grund handler om Jesus. Jeg er meget taknemmelig for femten gode måneder i KFS.

Alma Berggren Smidt (Volontør i øst) – Nyd det kristne fællesskab!

Gud har mindet mig om nogle helt centrale ting i år i jobbet som volontør. På det personlige plan har jeg igen og igen skulle acceptere alt det, jeg ikke har nået og ikke har haft kræfter til. Gud har mindet mig om, at jeg er et begrænset menneske, der har brug for hvile og brug for at lære at sige ’nej’ og droppe nogle af mine gode ideer, så der kan blive plads til andre ideer.

Udover dét har Gud og KFS’erne mindet mig om, at kristent fællesskab ikke handler om antal og at have styr på tingene. I nyopstartede KFS-fællesskaber i hele Øst og særligt ude på Vest- og Sydsjælland har Rebekka og jeg fået lov til at opleve Guds nærhed og fællesskab med KFS’erne. Han er lige dér, hvor 5 nye 1.g’ere mødes i Næstved for at lære hinanden at kende, hvor 2 KFS’ere bliver til 4 på Ørestad Gymnasium, og hvor 10 unge fra Falster, Sorø, Slagelse og Holbæk, uden kendskab til hinanden, mødes i Ringsted til FællesKFS en gang om måneden.

Et råd til dig, som er KFS’er: Nyd det kristne fællesskab du har, og tak Gud for det – uanset hvor stort det er! Gud ønsker at møde dig i fællesskabet med andre som en gave og en opmuntring til dig i din hverdag. Et tak til Jesus og mine Østers – KFS’erne i Øst!

Emil Østerby Nis-Hansen (Volontør i nord) – Jesus har gang i noget på gymnasierne!

Jeg kan se tilbage på et fantastisk opmuntrende og også udfordrende år som KFS-volontør. Et år, hvor jeg fik lov til at danne relationer med en helt masse forskellige gymnasieelever og tale med dem om alt fra tro til vantro.

Jeg er meget taknemmelig for alle de møder, jeg har haft med gymnasieelever, og det har været meget opmuntrende at være vidne til, at Jesus virkelig har gang i noget på gymnasierne i Danmark. Om vi forstår måden eller ej, om vi kan se det eller ej, Gud arbejder, og vi får lov til at være en del af det. Fantastisk.

Tobias Baltzer Carlsen (Volontør i syd) – Vi bliver aldrig færdige med Jesu nåde!

Jeg kigger tilbage på mit år i KFS med taknemmelighed. Både fordi jeg har fået lov at dele det med en masse dejlige KFS’ere, og fordi Gud også har givet mig rigtig meget igennem det. Det jeg primært sidder tilbage med, er en fornyet oplevelse af, at jeg er totalt afhængig af Gud. Det er både dejligt og hårdt at opleve.

Og det er også mit bedste råd til de KFS’ere, jeg nu (på en måde) må give lidt slip på: Indse, at du er afhængig af Gud. Afhængig af Jesu nåde og tilgivelse over din synd. Og netop nåden og tilgivelsen er din (og min!) berettigelse til at være en del af det kristne fællesskab. Jesu nåde er nemlig ikke et udgangspunkt, vi bliver færdige med. Heller ikke som KFS-volontør eller KFS-leder.

Rasmus Boel Nielsen (Volontør i vest) – Det har i sandhed været en fornøjelse!  

Min tid i KFS har været lidt småskør. Jeg nåede at arbejde i 2 måneder, og så udbrød der en pandemi! Men på trods af, at det var en kort fornøjelse, så var det i sandhed stadig en fornøjelse! Der er så mange seje KFS’ere i Vest, og det har været, og det er stadig, en kæmpe opmuntring for mig at have fået lov til at følge nogle af dem! Specielt at få lov til at være med til kollektiv med Grindsted og VGT var alt for fedt. Klare højdepunkter sammen med Gymlederweekend!

Farvel betyder (heldigvis!) også goddag

Selvom det altid er trist at sige farvel til gode, energiske og helt igennem fantasiske medarbejdere, betyder farvel heldigvis også goddag i KFS. Fra den 1. august byder vi nemlig velkommen til tre nye fantastiske volontører i KFS, der tripper for at komme ud og møde, hjælpe og arbejde sammen med KFS’erne. Du kan læse meget mere om dem her:

https://kfs.dk/seneste/her-er-din-volontoer/

På kommunikationsposten har vi haft fornøjelsen af at byde velkommen til Morten Lund Birkmose, der startede 15. maj, og nu langsomt men sikkert er ved at finde sig til rette på sin nye pind. Han kan slet ikke vente med at komme ud af kontoret og hilse på alle KFS’erne og glæder sig til at skulle fortælle en masse gode historier om KFS-arbejdet i hele Danmark. Du kan læse mere om ham her:

https://kfs.dk/seneste/pennen-er-spidset-velkommen-til-morten/