Du er ikke alene

Er du ny i din by? Er du lige startet på studie og lidt i tvivl om, hvor du skal begynde og ende? KFS vil gerne følges med dig i din studietid. Tjek ind i din lokale gruppe og hægt dig på det gode fællesskab. Vi venter på dig!

Du er ikke alene

Aarhus

Aarhus KFS er et studenterfællesskab, hvor knap 100 studerende mødes på tværs af kirker og studier hver torsdag i Studenterhuset, Nordre Ringgade 3. Vi har et varmt, åbent og rummeligt fællesskab, og der er også plads til dig! Du kan møde Aarhus KFS på Facebook, hvor du også finder vores semesterprogram og invitationer til arrangementer i både stor og lille skala.

I Aarhus har vi også en dygtig KFS-sekretær, som ved alt om KFS og studiestedsgrupper i Aarhus. Hun hedder Anna og kan kontaktes på anna@kfs.dk, og hun vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde ind i KFS-livet som studerende i Aarhus.

København

I København mødes en stor gruppe studerende hver mandag i et kristent netværk, hvor der tales om de store spørgsmål i livet. Her er der højt til loftet og et stærkt socialt fællesskab. Du er hjerteligt velkommen til at deltage med dine tanker, evner, spørgsmål og tro. Find os på Facebook eller duk op på Ryesgade 68A, hvor vi som regel mødes. Tjek også semesterprogrammet på Facebook eller på kfs.dk.

Hvis du har lyst til at vide mere, eller hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i din KFS-gruppe, kan du altid kontakte Kristian, som er KFS-sekretær i København. Fang ham på kristian@kfs.dk, så melder han straks tilbage.

Odense

I Odense KFS er der masser af muligheder for at møde andre studerende i et hyggeligt og vedkommende fællesskab. Vi mødes som regel hver torsdag kl. 19:30 i Sct. Hans Kirkes Menighedshus, Sct. Hans Plads 1. Derudover ses vi på tværs af studier ca. hver 14. dag på SDU til kaffeklub, hvor vi diskuterer spændende emner indenfor f.eks. religion, filosofi, etik og naturvidenskab. Der er plads til alle meninger, og god snak ledsages altid af god kaffe og godt fællesskab. Vi har også jævnligt sociale arrangementer, f.eks. spilleaftener eller sheltertur. På Facebook finder du os lige her.

I Odense kan du altid få program, god samtale og hjælp til alverdens ting af Morten, som er KFS-sekretær i byen. Skriv til morten@kfs.dk, så er du i gang!

Aalborg

I Aalborg er en gruppe studerende netop gået sammen om at skabe en KFS lokalforening i byen. Det betyder, at studerende fra forskellige studiesteder mødes i grupper rundt omkring i byen til bøn, snak og fællesspisning. Det giver et fantastisk godt fællesskab, som du er meget velkommen til at blive en del af! Aalborg KFS har både vokseværk og store visioner om at stable gudstjenester, lunch bars og andre spændende sager på benene. Find gruppen på Facebook – eller få fat i Julie, som er vores allesammens nordjyske ildsjæl og KFS-sekretær, på julie@kfs.dk. Vi glæder os til at se dig!