Connect København: Cykelfix og studenterfest

Få din kæde smurt, dit dæk pumpet og drik en god kop kaffe, mens du venter. Igen i år fixer KFS cykler for byens studerende, sammen med en lang række kirker og organisationer. Vi kalder det ”Connect København”.

Connect København: Cykelfix og studenterfest

Af Kristian Kappel, studentersekretær i øst

Et nyt semester betyder mange nye studerende i byen.

Det er disse, som KFS, samt en lang række kirker og organisationer i København, ønsker at åbne sine fællesskaber for – og byde velkommen.

Nyt navn, men stadig velkommen!

Konceptet har flere år på bagen og er kendt som “Velkommen til København,” men i år er det ændret til “Connect København”. Det er måske ikke verdens mest originale navn, men det signalerer rigtig fint, det vi vil; nemlig at skabe relationer. Mellem studerende, mellem kirker og studerende og internt mellem kirkerne i København.

Det er desuden et navn, som kan bruges hele året, og signalerer mere end et engangsevent.

At navnet er halvt dansk og halvt engelsk er en understregning af, at vi i år gør mere for både at invitere internationale og danske studerende studerende – og derfor kører alt på både dansk og engelsk.

Mere af alt det gode

Connect København låner fra tidligere års erfaringer fra Velkommen til København.

Cykelreparationen fylder i år endnu mere, fordi det har vist sig at være en god måde at møde studerende på. Derfor laver vi to dage – én ved Campus Carlsberg (UCC) og én ved Solbjerg Plads (CBS).

Konceptet er sådan enkelt: Vi reparerer folks cykler, deler kaffe og kage ud og giver en invitation til at være med til vores studenterfest om torsdagen, hvor vi åbner dørene for helstegt pattegris, bingo og koncert i Kristuskirken på Nørrebro.

Ideen om en afsluttende fest med spisning har vi også taget med fra tidligere år. Men i år gør vi endnu mere for at skabe fællesskab og gode samtaler, ligesom vi – som altid – fortæller noget om, hvem vi er, og hvad vi tror på.

Vær med!

Tirsdag d. 11. sept. Cykelreparation ved Campus Carlsberg (UCC)

Onsdag. d. 12. sept. Cykelreparation ved Solbjerg Plads (CBS)

Torsdag d. 13. sept. Helstegt pattegris, bingo og koncert i Kristuskirken.

Du kan læse mere og se hvem der står bag på www.connectkbh.dk

Og du kan følge med i hvad der sker i løbet af ugen på: facebook.com/connectkbh/