Christian Rasmussen bliver generalsekretær i Israelsmissionen fra 1. januar 2023

Alt godt har en ende. Også Christian Rasmussens tid i KFS. 1. januar 2023 tiltræder han som generalsekretær i Israelsmissionen efter 6 ½ års tjeneste i KFS. Indtil da fortsætter han med "fuld gas for KFS!"

Christian Rasmussen bliver generalsekretær i Israelsmissionen fra 1. januar 2023

Alt godt har en ende. Også Christian Rasmussens tid i KFS. 1. januar 2023 tiltræder han som generalsekretær i Israelsmissionen efter 6 ½ års tjeneste i KFS.

Det skifte, sætter han selv nogle ord på her:

”Jeg er helt utroligt glad for at være i KFS, og jeg lærer en masse af mine dygtige kolleger og de mange studerende, der engagerer sig i at kende Jesus og gøre Jesus kendt. Det bliver ikke nemt at sige farvel, men der er jo helt formelt en grænse for, hvor længe man kan blive hængende i KFS, og så er det ret fantastisk, at jeg kan få lov at blive en del af en anden hjertesag, nemlig Israelsmissionen. Indtil skiftet realiseres, fortsætter jeg med fuld gas i KFS.”

For bestyrelsesformand Per Ladekjær er det både vemodigt og med stor stolthed og glæde, at KFS kan sende Christian Rasmussen godt videre til Israelsmissionen, når den tid er. Samtidig glæder han sig også over, at der er fundet en god løsning, der sikrer både tid og mulighed for at finde den rette afløser:

”Det er lidt uvirkeligt for os, at Christian ikke skal blive i KFS i mange år endnu, for vi er meget glade for ham. Heldigvis har vi ham stadig i noget tid endnu. Vi glæder os over, når vores ansatte kommer godt videre efter deres ansættelse i KFS, og at de i Israelsmissionen også kan se og nu få glæde af Christians lederevner. Det er dejligt, at både Christian og Israelsmissionen gerne vil vente lidt, så Christian kan aflevere sine opgaver helt klar til, at hans afløser kan tage over. Derfor går vi også nu i gang med at finde en ny generalsekretær. Bed gerne med for den proces.”

Det er en opfordring, der tåler gentagelse: Bed gerne med for Christian, for Israelsmissionen, for KFS og for visdom til bestyrelsen. Bed om, at Gud allerede nu må virke i og kalde på KFS’ kommende generalsekretær.