1000 spørgsmål til Gud

KFS afslutter undersøgelse om unge studerendes tanker om liv og tro med over tusind indkomne besvarelser.

1000 spørgsmål til Gud

KFS har i de første måneder af skoleåret kørt en spørgeskemaundersøgelse blandt unge studerende omkring deres forhold til og tanker om liv og tro.

Og på trods af en bevidst mund til mund strategi var over 1000 besvarelser indkommet, da undersøgelsen i dag blev afsluttet.

Planen er nu at udgive en bog i 2018 på baggrund af de indkomne besvarelser.

Engagere studiekammeraterne

Beslutningen om at sprede undersøgelsen uden den store fanfare blev taget tidligt i processen. Ønsket var, at de indkomne besvarelser blev lavet i et scenarie, hvor de enkelte KFS’ere engagerede deres studiekammerater til at tage del i undersøgelsen.

Og med over 1000 besvarelser må man sige, at KFS’erne tog udfordringen op.

LTC’ere og andre KFS repræsentanter havde også undersøgelsen med på skolebesøg, hvor man i forbindelse med oplæg i religionstimer og i individuelle samtaler opfordrede de studerende til at deltage.

Gode svar på gode spørgsmål

Formålet med undersøgelsen var at få indsigt i unge studerendes tanker om liv og tro samt at undersøge, hvilke spørgsmål unge studerende har til Gud i 2017.

Således lød et spørgsmål i undersøgelsen: “Hvis du skulle stille ét spørgsmål til Gud, hvad ville det så være?”

En række af disse spørgsmål vil komme til at indgå i en opdatering og genudgivelse af bogen: Kan Gud virkelig tilgive alt?, som udkom i 2012 efter en lignende undersøgelse.

I bogen vil forfatterne tage udgangspunkt i de indkomne spørgsmål og komme med gode svar på gode spørgsmål, som altså er på hjertet af unge studerende i dagens Danmark.

Udgivelse med stor interesse

Foran medarbejderne i KFS lægger nu arbejdet med at kigge besvarelser og spørgsmål igennem fra de over 1000 deltagende, før arbejdet på en ny bog herefter kan påbegynde.

Bogen forventes at udkomme i 2018 og over 300 studerende fra undersøgelsen har allerede udtrykt interesse i at modtage et eksemplar.

Disse deltagere vil modtage bogen gratis som en tak for hjælpen.