Revive 2019

Revive 2019


UPDATE d. 4. januar 2019: De 50 gratis pladser er revet væk! Du kan enten komme på venteliste, for muligheden for en gratis plads, skulle en anden melde fra. Men du kan også selv tilmelde dig konferencen lige her, – for med, det skal du da!


Kom gratis på Revive 2019

KFS tilbyder helt ekstraordinært 50 studerende gratis deltagelse i og transport til IFES Europes Revive 2019 missionskonference. Det er en unik mulighed for at deltage i en international konference med spændende forkyndelse og undervisning direkte målrettet studerende. Her vil du møde masser af studerende fra hele Europa forenet om den samme hjertesag. Så få udvidet dit perspektiv på hvad Gud ønsker at gøre i studieverdenen og tag med på Revive 2019.

Se meget mere om konferencen på Revive 2019’s hjemmeside.

How to

Hvad skal du gøre, for at komme gratis med på konferencen? Det er simpelt:

  • Find kalenderen frem og reserver datoerne 27. december 2019 – 1. januar 2020
  • Reserver også datoerne for Påskelejr 2019 13. – 17. april 2019
  • Hør om dine venner vil med!
  • Skriv til kfs@kfs.dk med dit navn, adresse, mail, mobilnummer, samt om du er gym’er eller stud’er, så har du forhåndsreserveret din gratis billet til Revive sammen med 49 andre studerende og et par håndfulde ansatte.

Betingelser

Medlemskab af KFS er en betingelse for medlemstilbuddet, fordi KFS modtager støtte til medlemmers deltagelse i internationale konferencer.

Udover betingelse om medlemskab af KFS er det også en betingelse, at du deltager min. 3 dage på Påskelejr 2019. Dvs. at din tilmelding til Revive samtidig er en forhåndstilmelding til Påskelejr 2019, da vi ønsker at sende engagerede unge studerende afsted, der kan bringe inspiration med hjem til KFS.

Er du ikke blandt de første 50 (hhv. 25 gymnasie og 25 videregående) registreres du på venteliste. Den endelige bekræftelse af din gratis deltagelse sker når Påskelejrtilmeldingen åbnes, hvor du modtager en mail med en uges tilmeldingsfrist. Hvis ikke du ikke tilmelder dig Påskelejr 2019 indenfor denne frist, så bortfalder dit tilbud om gratis deltagelse og Revive-billetterne videregives til en anden studerende på ventelisten.

Praktisk om konferencen

Dato: 27/12-19-1/1-20

Sted: Messe Karlsruhe, Tyskland.

Tilmelding: Da de 50 gratis pladser er revet væk, kan du enten vælge at komme på KFS’ venteliste, eller du kan selv tilmelde dig konferencen lige her.

Pris: De første 50 KFS medlemmer: GRATIS. Normalpris når man tilmelder sig inden 1. juli 2019: Studerende: 149,- euro // Ikke-studerende: 199,- euro. Standard pris: 199/249 euro.

Transport: KFS arrangerer gratis transport til de 50 gratister. Er du ikke blandt de 50 første, men tilmeldt konferencen via Revive’s egen hjemmeside, vil du nogle måneder inden konferencen, blive kontaktet omkring muligheden for, at arrangere fælles transport sammen med andre danske studerende.

Har du spørgsmål til selve konferencen, kan du kontakte Marius Weber: marwej@gmail.com / Tlf: 42732414.