E-mails fra KFS

Få nyheder og ressourcer i din indbakke!

Skriv dig op til at få mails fra KFS

Vi har flere nyhedsmails i KFS. Skriv dig op til dem der er relevant for dig.

KFS-nyhedsmail

Hold dig opdateret på livet i dit yndlings kristne studenterforbund. Vi sørger for, at du bliver opdateret med det nyeste og vigtigste fra KFS med en mail i din indbakke 8-10 gange om året. Tilmeld dig her.

KFS Ressourcer

Gå ikke glip af nye ressourcer fra KFS. Få inspiration, idéer og materialer, som er lige til at bruge i din KFS-gruppe, eller vær den første, der hører om nye lejre og events. Vi sender dig alt det nyeste fra KFS fire gange om året. Tilmeld dig her.

Webudgave af Til Tro
Når vi lægger et nyt nummer af KFS’ studentermagasin Til Tro online, sender vi en mail, så du kan læse bladet helt gratis. Det sker hver tredje måned. Tilmeld dig her.

KFS’ medlemsmail

Hvis du vil have medlemsmails fra KFS med forskellige nyheder og tilbud, skal du melde dig ind i KFS. Klik på Bliv medlem øverst på siden.

KFS i Grønland

Få varme nyheder fra det kolde Nord serveret en gang om måneden! Sara Friis Børty er KFS-sekretær, og sammen med sin mand, Filip, er hun rejst til Grønland for at starte KFS på øen, som indtil nu ikke har haft noget kristent studenterarbejde. Sara skriver og fortæller om sit arbejde på Grønland. Tilmeld dig her.

KFS i Etiopien

KFS har fået fornøjelsen af at udsende Ruth Eva Osmundsen til Etiopien, hvor hun skal arbejde med organisationsudvikling og uddannelse af studentersekretærer i EvaSUE, den evangeliske studenterorganisation i Etiopien. Etiopien er et helt anderledes og meget (meget) spændende land, der i disse år oplever en både stor og inspirerende vækkelse. Skriv dig op til Ruths nyhedsmail her, så du også kan følge med i, hvordan KFS ser ud på etiopisk.