Uncover - undersøg det selv

Her kan du læse om KFS' materiale, Uncover, som er perfekt til en åben bibelstudiegruppe.

Hvis du er nysgerrig og frisk på at tænke over livets store spørgsmål, vil vi gerne invitere dig til at læse Uncover. Det er et studiemateriale, som egner sig til at undersøge, hvem Jesus er.

Start eller vær med i en læseklub, hvor vi læser Uncover, som – ud fra ét af evangelierne i Bibelen – er skabt til at hjælpe dig med at undersøge de historiske beretninger om Jesus Kristus. Udforsk bogens forskellige afsnit, diskutér det du læser, stil dine spørgsmål og del dit perspektiv på fortællingerne.

Der stilles ingen krav til, hvad du tænker om Jesus. Hverken før eller efter læsningen. Vi håber blot, at du vil være med til at undersøge, hvem Jesus er!

Et hæfte og en hjemmeside til Uncovergrupper

KFS har oversat to udgivelser i Uncoverserien til dansk.

Den seneste udgivelse er en bog, som rummer Markusevangeliet sammen med et spændende studiemateriale. Markusudgaven suppleres af en hjemmeside, som du finder lige her.

Vi har også oversat en udgave, der rummer Johannesevangeliet. Den er dog udgået i øjeblikket.

Materialet er oprindeligt udviklet til UCCF: Christian Unions, som er den britiske udgave af KFS.

Bestil materialet

Du kan bestille ved at skrive til kfs@kfs.dk, hvor mange du gerne vil have, samt dit navn og adresse – eller hiv fat i din lokale KFS-medarbejder, som hellere end gerne vil hjælpe dig!

Uncoverbogen med Markusevangeliet er gratis, dog betaler du selv porto, og vi beder frimodigt om en frivillig gave på 50 kr. for at dække de omkostninger, KFS har på hver bog.

Giv en gave her:

Markus er online

Vi har lavet en helt ny hjemmeside, som spiller sammen med Uncover Markus. Besøg siden her for at læse mere, se videoer og få inputs til brugen af bogen:

Uncover Markus

Download

Herunder kan du gratis downloade en Uncover-plakat. Plakaten er designet til A2, men kan udskrives i A3 og A4-format. Husk blot at ændre dine udskriftsindstillinger til det ønskede format.

Du kan også skrive en mail til sekretariatet på kfs@kfs.dk og bestille færdige Uncover-plakater.

For English information about Uncover, check uncover.org.uk and email to julie@kfs.dk, if you’re interested in joining an international Uncover group in Denmark.

Downloads

Downloads