Uncover - undersøg det selv

Her kan du læse om KFS' materiale, Uncover, som er perfekt til en åben bibelstudiegruppe.

Hvis du er nysgerrig og frisk på at tænke over livets store spørgsmål, vil vi gerne invitere dig til at læse Uncover. Det er et studiemateriale, som egner sig til at undersøge, hvem Jesus er.

Start eller vær med i en læseklub, hvor vi læser Uncover, som – ud fra ét af evangelierne i Bibelen – er skabt til at hjælpe dig med at undersøge de historiske beretninger om Jesus Kristus. Udforsk bogens forskellige afsnit, diskutér det du læser, stil dine spørgsmål og del dit perspektiv på fortællingerne.

Der stilles ingen krav til, hvad du tænker om Jesus. Hverken før eller efter læsningen. Vi håber blot, at du vil være med til at undersøge, hvem Jesus er!

KFS’ Uncover-studentermedhjælpere

KFS har ansat to Uncover-studentermedhjælper, Morten og Thomas, der kan hjælpe dig med alt omkring Uncover: give dig idéer til at komme igang, blive ved, og hvordan du går videre i en Uncovergruppe. Morten arbejder i Østdanmark og kan træffes påmunch@kfs.dk. Thomas hænger ud i Midtdanmark, og ham får du fat i på tbs@kfs.dk. De er begge ivrige efter at hjælpe, så tøv ikke med at kontakte dem på! Derudover har vi KFS-sekretær Julie Thingmann Christensen, som også brænder for Uncover. Hun holder til i Nord og kan nåes på julie@kfs.dk.

To hæfter til Uncovergrupper

KFS har oversat to hæfter i Uncover-serien til dansk.

Den ene tager fat i seks beretninger fra Lukasevangeliet og den seneste (blå og gule) indeholder hele Johannesevangeliet sammen med studier til udvalgte tekster.

Materialet er oprindeligt udviklet til UCCF: Christian Unions, som er den britiske udgave af KFS.

Bestil materialet

Du kan bestille ved at skrive til kfs@kfs.dk, hvor mange du gerne vil have, samt dit navn og adresse.

Hæftet med Lukasevangeliet koster 30 kroner per eksemplar, og 100 kroner for 4 styk.

Hæftet med Johannesevangeliet er gratis – du betaler dog selv porto. Vi beder dog frimodigt om en frivillig gave til at dække de cirka 30 kroner, som hvert eksemplar koster KFS.

Giv en gave her:

Herunder kan du gratis downloade en Uncover-plakat. Plakaten er designet til A2, men kan udskrives i A3 og A4-format. Husk blot at ændre dine udskriftsindstillinger til det ønskede format.

Du kan også skrive en mail til sekretariatet på kfs@kfs.dk og bestille færdige Uncover-plakater.

For English information about Uncover, check uncover.org.uk and email to munch@kfs.dk, if you’re interested in joining an international Uncover group in Denmark.

Downloads

Downloads