Gratis bog: "Hvorfor skal jeg tro på dig? – og ni andre spørgsmål til Gud"

Gratis bog: "Hvorfor skal jeg tro på dig? – og ni andre spørgsmål til Gud"

De store spørgsmål fortjener tid og plads i vores liv. Vi skal turde tale om dem, give tankerne plads og søge efter svarene – også når de ikke er lette.

Som et indspark ind i samtalen om tro, livet og Guds plads i det hele har vi udgivet bogen “Hvorfor skal jeg tro på dig? – og ni andre spørgsmål til Gud.”

Den kan du hente i en elektronisk udgave lige her – kvit og frit.

 

Bogen er et resultat af en spørgeskemaundersøgelse blandt studerende, som vi i Kristeligt Forbund for Studerende gennemførte i foråret 2017. Der stillede vi blandt andet det helt store spørgsmål:

“Hvad ville du spørge Gud om, hvis du kunne?”

Den udfordring tog mere end 1.000 studerende på sig, og der kom mange gode og vigtige spørgsmål! Nogle af de mest hyppige har vi bedt 10 kristne studerende forholde sig til i denne bog, hvor de kommer med deres egne personlige svar.

 

Vi håber, at bogen må blive til glæde og inspiration for dig!

God læselyst!

 

Kristeligt Forbund for Studerende (KFS) er helt almindelig studerende, der mødes på skoler og studiesteder i hele Danmark. Vi taler om mening, om tro, om Jesus. Og vi vil gerne invitere dig med i samtalen! Det er åbent for alle – og det foregår lige midt i din skolehverdag mellem lektier, madpakker og fysiktimer.

Downloads

Downloads