Sekretærer

Ruth Eva Osmundsen
KFS-sekretær i Etiopien

Ruth er udsendt til Etiopien af KFS. Her er hun tilknyttet den evangeliske studenterbevægelse EvaSUE, hvor hun blandt andet er med til at klæde nye studentersekretærer på til deres opgaver og arbejder med udviklingen af EvaSUE som organisation.

Søren Aalbæk Rønn
Gymnasie- og studentersekretær i Vest- og Sønderjylland

Søren er gymnasie- og studentersekretær i KFS-området 'Vest- og Sønderjylland'. Det er ham, du skal tage fat i, hvis du skal til at starte på studie i Esbjerg, går på gymnasium i Holstebro eller bare gerne vil høre, om der er en KFS-gruppe på gymnasiet i Tønder.

Mathias Gottfred Jensen
Studentermedhjælper i KFS i Aarhus og omegn

Mathias er ansat som studentermedhjælper i KFS. Han arbejder særligt med at støtte op om KFS-arbejdet blandt gymnasieelever i Aarhus og omegn og fælles-KFS for gymnasieelever i Aarhus.

Lisa Rom Boye
Sekretær for International Student Ministry

Lisa arbejder med at etablere KFS-arbejde for internationale studerende i Danmark. Hun har base i København, men kan selvfølgelig kontaktes for opgaver, ressourcer og inspiration i hele landet.

Kristina Eskildsen
Studentermedarbejder i Vest- og Sønderjylland

Kristina er studentermedarbejder i Vest- og Sønderjylland, hvor hun arbejder sammen med Søren om at støtte op om KFS-arbejdet i Vest- og Sønderjylland.

Sara Friis Børty
Sekretær i Grønland

Sara er på pletten, når det gælder KFS-arbejde i Grønland. Hun har base i Nuuk.

Ingeborg Hermann Kristoffersen
Volontør for Fyn og Trekanten

Ingeborg er volontør i området 'Fyn og Trekanten' og arbejder sammen med Henriette om at støtte, inspirere og bakke op om KFS-arbejdet der.

Magnus Bruun Hedegaard
Volontør i Nord- og Midtjylland

Magnus er volontør i området Nord- og Midtjylland, hvor han sammen med Julie er med til at støtte op om KFS-arbejdet der.

Stefan Mocanu Jensen
Volontør i Østdanmark

Stefan er volontør i Østdanmark og danner sammen med Rebekka en dynamisk duo, der støtter op om KFS-arbejdet rundt om på de gymnasiale uddannelser øst for Storebælt.

Henriette Engberg Vinkel
Gymnasie- og studentersekretær for Fyn og Trekanten

Henriette er studenter- og gymnasiesekretær for KFS-området 'Fyn og Trekanten'. Har du spørgsmål om KFS, livet, troen – eller sidder du og vil gerne enten starte eller være med i en KFS-gruppe på dit studiested i Fyn og Trekanten, så er det Henriette, du skal tage fat i!