Sekretærer

Søren Aalbæk Rønn
Gymnasie- og studentersekretær i Syd- og Vestjylland

Søren er gymnasie- og studentersekretær i Syd- og Vestjylland. Det er ham, du skal tage fat i, hvis du skal til at starte på studie i Esbjerg, går på gymnasium i Holstebro eller bare gerne vil høre, om der er en KFS-gruppe på gymnasiet i Tønder.

Mathias Gottfred Jensen
Studentermedhjælper i KFS i Aarhus og omegn

Mathias er ansat som studentermedhjælper i KFS. Han arbejder særligt med at støtte op om KFS-arbejdet blandt gymnasieelever i Aarhus og omegn og fælles-KFS for gymnasieelever i Aarhus.

Mathias Mikkelsen
Studentermedhjælper i fælles-KFS i Aarhus

Mathias er ansat som studentermedhjælper i KFS. Han arbejder særligt med at støtte op om fælles-KFS for gymnasieeleverne i Aarhus.

Lisa Rom Boye
Sekretær for International Student Ministry

Lisa arbejder med at etablere KFS-arbejde for internationale studerende i Danmark. Hun har base i København, men kan selvfølgelig kontaktes for opgaver, ressourcer og inspiration i hele landet.

Sara Friis Børty
Sekretær i Grønland

Sara er på pletten, når det gælder KFS-arbejde i Grønland. Hun har base i Nuuk.

Daniel Solgaard
Studentermedhjælper på Roskilde Universitet

Daniel er ansat på deltid som studentermedhjælper i KFS. Han har et særligt fokus på at etablere og støtte et kristent studenterarbejde på Roskilde Universitet.

Henriette Engberg Vinkel
Medvandringskonsulent

Henriette arbejder som medvandringskonsulent i KFS i et projekt, der er stablet på benene sammen med en række kristne børne- og ungdomsorganisationer. Hvis du gerne vil være klogere på, hvad medvandring er for en størrelse, så er du mere end velkommen til at tage fat i Henriette, og hun kommer også gerne på besøg i jeres gruppe og holder et oplæg om det.

Morten Højlund Wibe
Gymnasie- og studentersekretær på Fyn og i Syddanmark

Morten er studenter- og gymnasiesekretær. Han holder styr på KFS-arbejdet på gymnasiale uddannelser i Trekantområdet og på Fyn, mens hans rolle på de videregående uddannelser rækker fra Nyborg til den østlige del af Sydjylland helt til Sønderborg.

Julie Øhrstrøm
Gymnasie- og studentersekretær i Nord- og Midtjylland

Julie er studenter- og gymnasiesekretær i Nordjylland og har base i Nordens Paris, Aalborg. Hun har base i Aalborg og er den, du skal tage fat i, hvis du gerne vil høre mere om KFS-gruppen på (f. eks.) Silkeborg Gymnasium, hvordan KFS ser ud som studerende i Aalborg, hvis du har brug for lidt inspiration til jeres KFS-gruppe på gymnasiet eller bare gerne vil vende nogle tanker med et andet menneske.

Anna Kiel Rughave
Gymnasie- og studentersekretær i Aarhus

Anna er studentersekretær i Aarhus og gymnasiesekretær i Aarhus og omegn.