Sekretærer

Mathias Schultz Laursen
KFS-sekretær i Grønland

Mathias er KFS-sekretær i Grønland, og står for arbejdet der, imens Sara Friis Børty holder barsel. Han har base i Nuuk.

Lisa Rom Boye
Sekretær for International Student Ministry

Lisa arbejder med at etablere KFS-arbejde for internationale studerende i Danmark. Hun har base i København, men kan selvfølgelig kontaktes for opgaver, ressourcer og inspiration i hele landet.

Sara Friis Børty
Sekretær i Grønland

Sara er på pletten, når det gælder KFS-arbejde på Grønland. Hun har base i Nuuk. I øjeblikket er hun dog på barsel indtil februar 2021.

Daniel Solgaard
Studentermedhjælper på Roskilde Universitet

Daniel er ansat på deltid som studentermedhjælper i KFS. Han har et særligt fokus på at etablere og støtte et kristent studenterarbejde på Roskilde Universitet.

Henriette Engberg Jensen
Gymnasie- og studentersekretær i Syd- og Vestjylland

Henriette er gymnasie- og studentersekretær i Syd- og Vestjylland. Det er hende, du skal tage fat i, hvis du skal til at starte på studie i Esbjerg, går på gymnasium i Holstebro eller bare gerne vil høre, om der er en KFS-gruppe på gymnasiet i Tønder.

Andreas Ø. Jacobsen
Volontør i Syd

Andreas er volontør i Syd og skal sammen med Morten støtte KFS-arbejdet på Fyn og i Syddanmark.

Amalie Haahr
Volontør i Nord

Amalie er volontør i det nordlige Danmark, hvor hun arbejder sammen med Julie om at støtte op om KFS-arbejdet i regionen.

Jonathan O. Rasmussen
Volontør i Øst

Jonathan er volontør i Østdanmark og danner sammen med Rebekka en dynamisk duo, der støtter op om KFS-arbejdet rundt om på de gymnasiale uddannelser øst for Storebælt.

Morten Højlund Wibe
Gymnasie- og studentersekretær på Fyn og i Syddanmark

Morten er studenter- og gymnasiesekretær. Han holder styr på KFS-arbejdet på gymnasiale uddannelser i Trekantområdet og på Fyn, mens hans rolle på de videregående uddannelser rækker fra Nyborg til den østlige del af Sydjylland helt til Sønderborg.

Julie Øhrstrøm
Gymnasie- og studentersekretær i Nord- og Midtjylland

Julie er studenter- og gymnasiesekretær i Nordjylland og har base i Nordens Paris, Aalborg.