Sekretærer

Daniel Boel Nielsen
KFS-sekretær i Grønland

Imens Sara er på barsel, er det Daniel, der knokler på som KFS-sekretær i Grønland sammen med vores studentermedarbejder, Ivalo. Han er altid klar på at tage en snak om, hvordan det arbejde ser ud, og hvordan du/I kan være med og støtte op om det. Daniel har base i Nuuk.

Anders Kildahl Keseler
Gymnasie- og studentersekretær i Østjylland

Anders er vores studenter- og gymnasiesekretær i KFS-området 'Østjylland', imens Anna er på barsel. Anders er (også) kun en mail eller et opkald væk, hvis du gerne vil have besøg i jeres gruppe, inspiration eller bare en snak om KFS-livet.

Ruth Eva Osmundsen
KFS-sekretær i Etiopien

Ruth er udsendt til Etiopien af KFS. Her er hun tilknyttet den evangeliske studenterbevægelse EvaSUE, hvor hun blandt andet er med til at klæde nye studentersekretærer på til deres opgaver og arbejder med udviklingen af EvaSUE som organisation.

Søren Aalbæk Rønn
Gymnasie- og studentersekretær i Vest- og Sønderjylland

Søren er gymnasie- og studentersekretær i KFS-området 'Vest- og Sønderjylland'. Det er ham, du skal tage fat i, hvis du skal til at starte på studie i Esbjerg, går på gymnasium i Holstebro eller bare gerne vil høre, om der er en KFS-gruppe på gymnasiet i Tønder.

Mathias Gottfred Jensen
Studentermedhjælper i KFS i Aarhus og omegn

Mathias er ansat som studentermedarbejder i KFS. Han arbejder særligt med at støtte op om KFS-arbejdet blandt gymnasieelever i Aarhus og omegn og fælles-KFS for gymnasieelever i Aarhus.

Lisa Rom Boye
Sekretær for International Student Ministry

Lisa arbejder med at etablere KFS-arbejde for internationale studerende i Danmark. Hun har base i København, men kan selvfølgelig kontaktes for opgaver, ressourcer og inspiration i hele landet.

Annika Jacobsen
Volontør i Vest- og Sønderjylland

Annika er volontør i Vest- og Sønderjylland, hvor hun arbejder sammen med Søren om at støtte op om KFS-grupperne i området.

Sara Friis Børty
Sekretær i Grønland

Sara er vores KFS-sekretær i Grønland, hvor hun sammen med de grønlandske studerende er ved at finde ud af, hvordan KFS ser ud på grønlandsk for både gymnasieelever og universitetsstuderende.

I øjeblikket er Sara på barsel, men arbejdet bliver løbet godt videre af Daniel Boel og Ivalo Knudsen.

Sarah Klejnstrup
Volontør i Fyn og Trekanten

Sarah er volontør i området 'Fyn og Trekanten' og arbejder sammen med Henriette om at støtte op om KFS-arbejdet og -grupperne der.

Daniel Lønborg Andersen
Volontør i Nord- og Midtjylland

Daniel er volontør i området Nord- og Midtjylland, hvor han sammen med Julie er med til at støtte op om KFS-arbejdet der.