Sekretærer

Ruth Eva Osmundsen
KFS-sekretær i Etiopien

Ruth er udsendt til Etiopien af KFS. Her er hun tilknyttet den evangeliske studenterbevægelse EvaSUE, hvor hun blandt andet er med til at klæde nye studentersekretærer på til deres opgaver og arbejder med udviklingen af EvaSUE som organisation.

Søren Aalbæk Rønn
Gymnasie- og studentersekretær i Syd- og Vestjylland

Søren er gymnasie- og studentersekretær i Syd- og Vestjylland. Det er ham, du skal tage fat i, hvis du skal til at starte på studie i Esbjerg, går på gymnasium i Holstebro eller bare gerne vil høre, om der er en KFS-gruppe på gymnasiet i Tønder.

Mathias Gottfred Jensen
Studentermedhjælper i KFS i Aarhus og omegn

Mathias er ansat som studentermedhjælper i KFS. Han arbejder særligt med at støtte op om KFS-arbejdet blandt gymnasieelever i Aarhus og omegn og fælles-KFS for gymnasieelever i Aarhus.

Mathias Mikkelsen
Studentermedhjælper i fælles-KFS i Aarhus

Mathias er ansat som studentermedhjælper i KFS. Han arbejder særligt med at støtte op om fælles-KFS for gymnasieeleverne i Aarhus.

Lisa Rom Boye
Sekretær for International Student Ministry

Lisa arbejder med at etablere KFS-arbejde for internationale studerende i Danmark. Hun har base i København, men kan selvfølgelig kontaktes for opgaver, ressourcer og inspiration i hele landet.

Kristina Eskildsen
Volontør i Vest

Kristina er volontør i Vest og på LTC. Hun arbejder sammen med Søren om at støtte op om KFS-arbejdet i Vest, og så er hun også en del af lærerteamet på LTC.

Sara Friis Børty
Sekretær i Grønland

Sara er på pletten, når det gælder KFS-arbejde i Grønland. Hun har base i Nuuk.

Daniel Solgaard
Studentermedhjælper på Roskilde Universitet

Daniel er ansat på deltid som studentermedhjælper i KFS. Han har et særligt fokus på at etablere og støtte et kristent studenterarbejde på Roskilde Universitet.

Henriette Engberg Vinkel
Medvandringskonsulent

Henriette arbejder som medvandringskonsulent i KFS i et projekt, der er stablet på benene sammen med en række kristne børne- og ungdomsorganisationer. Hvis du gerne vil være klogere på, hvad medvandring er for en størrelse, så er du mere end velkommen til at tage fat i Henriette, og hun kommer også gerne på besøg i jeres gruppe og holder et oplæg om det.

Ingeborg Hermann Kristoffersen
Volontør i Syd

Ingeborg er volontør i Syd og skal sammen med Morten støtte op om KFS-arbejdet på Fyn og i Syddanmark.