Sekretærer

Søren Aalbæk Rønn
Gymnasie- og studentersekretær i Syd- og Vestjylland

Søren er gymnasie- og studentersekretær i Syd- og Vestjylland. Det er ham, du skal tage fat i, hvis du skal til at starte på studie i Esbjerg, går på gymnasium i Holstebro eller bare gerne vil høre, om der er en KFS-gruppe på gymnasiet i Tønder.

Mathias Gottfred Jensen
Studentermedhjælper i KFS i Aarhus og omegn

Mathias er ansat som studentermedhjælper i KFS. Han arbejder særligt med at støtte op om KFS-arbejdet blandt gymnasieelever i Aarhus og omegn og fælles-KFS for gymnasieelever i Aarhus.

Mathias Mikkelsen
Studentermedhjælper i fælles-KFS i Aarhus

Mathias er ansat som studentermedhjælper i KFS. Han arbejder særligt med at støtte op om fælles-KFS for gymnasieeleverne i Aarhus.

Elisabeth Rønne-Hansen
Gymnasie- og studentersekretær i Nord

Elisabeth er vores sekretær i Nord, imens Julie er på barsel. Hun har base i Aalborg og er den, du skal tage fat i, hvis du gerne vil høre mere om at være KFS'er og studerende i Aalborg, har brug for lidt inspiration til jeres KFS-gruppe på gymnasiet eller bare gerne vil vende nogle tanker med et andet menneske.

Mathias Schultz Laursen
Studentermedarbejder i Grønland

Mathias er studentermedarbejder i Grønland, og hjælper til med arbejdet der sammen med KFS-sekretær Sara Friis Børty. Han har base i Nuuk.

Lisa Rom Boye
Sekretær for International Student Ministry

Lisa arbejder med at etablere KFS-arbejde for internationale studerende i Danmark. Hun har base i København, men kan selvfølgelig kontaktes for opgaver, ressourcer og inspiration i hele landet.

Sara Friis Børty
Sekretær i Grønland

Sara er på pletten, når det gælder KFS-arbejde i Grønland. Hun har base i Nuuk.

Daniel Solgaard
Studentermedhjælper på Roskilde Universitet

Daniel er ansat på deltid som studentermedhjælper i KFS. Han har et særligt fokus på at etablere og støtte et kristent studenterarbejde på Roskilde Universitet.

Henriette Engberg Vinkel
Medvandringskonsulent

Henriette arbejder som medvandringskonsulent i KFS i et projekt, der er stablet på benene sammen med en række kristne børne- og ungdomsorganisationer. Hvis du gerne vil være klogere på, hvad medvandring er for en størrelse, så er du mere end velkommen til at tage fat i Henriette, og hun kommer også gerne på besøg i jeres gruppe og holder et oplæg om det.

Andreas Ø. Jacobsen
Volontør i Syd

Andreas er volontør i Syd og skal sammen med Morten støtte KFS-arbejdet på Fyn og i Syddanmark.