Undersøgelse om bibelbrug

Hvordan kan vi hjælpe dig til at bruge Bibelen og få lettere ved at omsætte det til dit liv?

Undersøgelse om bibelbrug

“Hvordan kan vi hjælpe dig til at bruge Bibelen og få lettere ved at omsætte det til dit liv?”

Det er grundlæggende, hvad 11 organisationer ønsker at finde ud af, med den spørgeskemaundersøgelse, som begyndte den den 19. maj og løber til den 31. juli 2016.

”Formålet er ikke om at tjekke, om man læser nok! Vi foretager undersøgelsen blandt kristne, som er tilknyttet menigheder og organisationer, hvor tillid til Bibelen er i højsædet. Det vil sige, at udgangspunktet for langt de fleste af disse mennesker er, at de ønsker at lytte til Gud gennem Bibelens ord. Men det betyder ikke nødvendigvis, at de læser så meget i Bibelen” siger Lasse Holmgaard Iversen fra Bibellæser-Ringen, som er projektleder på undersøgelsen.

”Den viden vi får samlet sammen, vil blive brugt til at udvikle nye ressourcer, som skal hjælpe os alle til at Bibelen bliver brugt, forstået og omsat til levet liv”.

Spørgeskemaet finder man på bibelbrug.dk, og målet er at få mindst 1000 besvarelser fra personer på 13 år og opefter.

”KFS’erne bruger en masse energi og tid på bøger, og vi vil gerne vide, hvordan de bruger den vigtigste af alle bøger, nemlig Bibelen. Med den her undersøgelse håber vi at få hjælp til at kunne hjælpe KFS’erne med at bruge Bibelen,” fortæller gymnasiesekretær i KFS Lisa Rom Boye om motivationen for at være med i undersøgelsen.

Klik på den aldersgruppe, du hører til, og udfyld spørgeskemaet:

>> 13-17 årige

>> 18 år og opefter

Bag undersøgelsen står organisationer, som ønsker at opmuntre til og understøtte personlig bibellæsning. Udover KFS er det: Evangelisk Luthersk Mission, Indre Mission og Indre Missions Unge, Luthersk Mission og Luthersk Missions Børn og Unge, FrikirkeNet, Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler, Evangelisk Luthersk Netværk, Ordet & Israel og Bibellæser-Ringen.