Tre volontører ansat

KFS kan nu løfte sløret for, hvem der er næste års volontører. Det er to LTC’ere, Olivia og Christian, og Emil, som i øjeblikket går på Luthersk Missions Højskole.

Tre volontører ansat

Hvorfor vil du gerne være volontør?

Olivia Braüner Bjerge, som skal være volontør i Nord med bopæl i Aarhus.

”Jeg synes, det er et mega meningsfyldt arbejde. Det er fedt at hjælpe de kristne gymnasieelever, hvor man selv er så tæt på dem. Jeg kan meget nemt huske, hvordan det er at være kristen gymnasieelev. Det glæder jeg mig vildt meget til at støtte dem i deres udfordringer. Og så glæder jeg mig vildt meget til at støtte ledere i at lede og hjælpe dem med deres udfordringer.”

Christian Hjort Vindum, som skal være volontør i Øst med bopæl i København.

”Det startede med, at jeg gerne ville på teamperiode igen. Men jeg havde ikke tænkt over at alt det andet med KFS’ere og de ting. Det har tiltalt mig en del at være volontør i et helt år, fordi så har jeg lang tid til at opbygge en relation med KFS’erne. Det tiltaler mig at have en base et år, hvor jeg kan have kontakt med de her mennesker.”

”Jeg glæder mig også rigtig meget til at komme ud med LTC’erne, og hjælpe dem i de udfordringer, de kommer til at stå i, som sikkert er meget lig det, jeg har stået i på LTC. Og så er gymnasieverdenen bare et fedt sted at have med at gøre. Der er utroligt mange unge, som gerne vil snakke tro og liv, men som måske ikke lige overvejer, at det er noget man kan gøre. Der er meget brug for, at der er nogle som går foran i det, og samtidigt tror jeg også, der er meget potentiale i det.”

Emil Brande Bahn Petersen, som skal være volontør i Syd med bopæl i Odense.

”Jeg var bare sikker på, at det var det, Gud ville have. Så var jeg nødt til at prøve det. Og jeg har fundet mere og mere ud af, at det var noget jeg har rigtig meget lyst til. Jeg glæder mig til at opbygge en helt masse KFS’ere. I første omgang glæder jeg mig nok mest til at komme i gang, så det kommer lidt tættere på. Jeg glæder mig til at opbygge nogle kristne derude, som så kan nå endnu længere ud, end jeg ville kunne nå alene.”

Hvad frygter du mest?

Olivia:

”Jeg frygter mest at skulle være så selvdisciplineret. At skulle sidde alene og arbejde med tingene. Så jeg skal finde en god vej og få lavet en god dagsrytme, hvor jeg får lavet de ting, jeg skal have lavet, og holder fri, når jeg skal det. Der skal jeg finde en masse personlige grænser.

Christian:

”Det bliver udfordrende at flytte til København, tror jeg. Det er fordi, jeg ikke kender så mange mennesker derovre, som det ser ud lige nu. Mange af de mennesker, jeg har haft tæt på mig og har haft noget med at gøre de sidste mange år, de er på vej til Aarhus, hvis de ikke allerede er der. Jeg kender godt København, men det er lidt et stort og fremmed sted for mig. Men jeg tror, det bliver en god udfordring også. Det glæder jeg mig meget til: at blive kastet ud i nogle ret nye omgivelser og skulle starte fra bunden på en eller anden måde.

Emil:

”Jeg frygter nok lige pludselig at stå i en situation, hvor jeg ikke ved, hvad jeg skal gøre med det. Jeg kan ikke komme med et konkret eksempel. Det er ikke noget, jeg tænker er en stor frygt.”