Rebecca og Morten vil dele bibelglæden

Rebecca Sode Jensen og Morten Kofoed Munch er næste skoleårs volontører i KFS. De ønsker at se studerende blive grebet af Bibelen og derigennem engagere sig i studieverdenen.

”Jeg har lyst til det. Jeg synes, det giver helt vildt god mening. Der er to ben at gå på i det. At Jesus forandrer de KFS’ere der er, og det er spændende at være med i den proces og være en ressource for ledere, men også for andre KFS’ere. Og det andet ben, der handler om at engagere sig i studieverdenen. Jeg har selv været med i KFS, før jeg kom på LTC, og mens jeg gik på LTC, og jeg har super meget lyst til at arbejde videre i KFS.”

Sådan siger den ene af de to kommende volontører, Morten Kofoed Munch, om motivationen for at blive volontør. Han skal være bosiddende i København og arbejde med den del af landet.

Den anden volontør, Rebecca Sode Jensen, der skal arbejde i Jylland, siger:

”Det har været spændende at komme ind i KFS’ arbejde. Jeg har ikke været så meget inde i KFS’ arbejde før LTC. Men jeg fandt på LTC ud af, at man faktisk kan bruge KFS som en ressource. Så nu er KFS kommet mig på hjerte. Det, der gjorde, at jeg fik rigtig meget lyst til det, har været arbejdet med lederforums. Det er vildt spændende at koble nogle ledere sammen. Det glæder jeg mig til at etablere noget mere af i Jylland, for det er der ikke så meget af nu.”

Grebet af Bibelen
Begge fremhæver arbejdet med KFS’ målsætning om at udruste 200 KFS-iværksættere, som noget vigtigt, og noget de glæder sig til.

”Målsætningen er meget praktisk, for man kan se, at der kommer noget bibelstudium eller et apologetisk arrangement. Det glæder jeg mig ret meget til at arbejde videre med. Jeg tror, der er mange, der er i gang med at gøre det nu, men målsætningen giver et sprog for det. Det med at få fornemmelsen af at lave et arrangement og finde ud af det rent faktisk virker, og at folk er interesserede, er målsætningen rigtig god til at gøre,” siger Morten, og Rebecca supplerer,

”Særligt den del med at være grebet af Bibelen, og at det så fører til noget, synes jeg er vanvittig fedt. Jeg har selv ikke været grebet af Bibelen i hele min KFS-tid og er først blevet grebet af Bibelen på LTC. Og den øjenåbner har været så fed, at jeg har haft lyst til at dele den med alle KFS’ere, jeg har mødt.” 

Godt rustet fra LTC
Både Rebecca og Morten går i øjeblikket på KFS’ ledertræningscenter (LTC), og det har udrustet dem godt til jobbet.

”Det bliver vildt spændende at få lov til at sætte noget af det i gang, vi har lært på LTC. Jeg tænker, at jeg er utrolig godt udrustet til det arbejde. Vi bliver nærmest trænet til at være volontører på LTC. Det er ret meget indbegrebet af det, vi lærer,” forklarer Rebecca.

Morten ser frem til at have en hyppigere kontakt til KFS-grupperne.

”Jeg får mere kontinuerlig kontakt til de forskellige ledere og KFS’ere, og det tror jeg gør, at jeg vil være mere inde i, hvad deres tanker er og kunne leve mig mere ind i det.”

De starter den 1. august i stillingen, som løber de efterfølgende ti måneder.