Nyt fra Vestfronten

To stærke medarbejdere er på vej til Vest- og Sønderjylland

KFS søgte før sommerferien en ny KFS-sekretær til Vest- og Sønderjylland, og vi har fået ikke bare én, men to dygtige folk med på holdet!

 

Henriette Engberg Jensen har sagt ja tak til at tage sig godt af gymnasiasterne i Vest fra 1. august. Henriette er i gang med sine teologiske kandidatstudier, så hun deler sin tid mellem KFS og kandidaten. Christian Rasmussen glæder sig til at få Henriette ombord: ”Der sidder et godt teologisk hoved på Henriette, hun brænder for mission og er i øvrigt medlem af KFS’ missionsudvalg. Hun excellerer i samtaler om Jesus og om, hvordan det ser ud at følge efter ham, så jeg er meget glad for, at vi får Henriette på holdet i efteråret.”

Imens Henriette passer godt på Vestlandet, tager Morten Højlund Wibe, som er sekretær i syd, over i forhold til Sønderjysk KFS.

 

Endvidere har KFS ansat Søren Rønn som sekretær i Vest fra 1. januar 2021. Søren er til den tid teolog fra Menighedsfakultetet og flytter til Esbjerg med sin hustru Kristina og deres to drenge. Generalsekretær Christian Rasmussen siger: ”Det er et scoop, at vi får Søren i stald. Han er en dygtig formilder af god, solid teologi, han er glad for Jesus og unge mennesker, han er udadvendt, relationelt stærk og kommer godt ud over kanten på en ganske bramfri og samtidig tænksom facon. Jeg glæder mig meget til samarbejdet.”