Nyansat netværker i jobmission

Ida Jensen Friis skal inspirere menigheder og enkeltpersoner til jobmission.

Nyansat netværker i jobmission

Som netværker bliver det Idas opgave at inspirere til jobmission og finde menigheder i Danmark, som vil bære visionen om at kombinere job og mission i lande, hvor traditionel kristen mission ikke når frem. Ida arbejder tæt sammen med Jobmissions koordinator, Nicolaj Wibe, og har sin arbejdsplads på TORVET i Aarhus. Ansættelsen gælder syv timer om ugen og i et år fra den 1. september 2012.

Jobmission er en fantastisk mulighed
Til daglig læser Ida Nordisk sprog og litteratur og Lingvistik på Aarhus Universitet og bor i Brabrand. Hun kommer fra Nordjylland, men har de seneste fire år boet i Aarhus, hvor hun studerer og har engageret sig i Aarhus Bykirke. Her står hun blandt andet for børnekirke.

“Jeg har tidligere været i Tanzania som volontør for Danmission, og det er nok her mit hjerte for alvor begyndte at banke for mennesker andre steder i verden. Siden har jeg været ansat et år hos Afrika InTouch som børne- og ungdomsmedarbejder, og nu er jeg så heldig at få mulighed for at arbejde som netværker i Jobmission”, fortæller Ida og fortsætter,

“Jeg glæder mig rigtigt meget over de spændende opgaver, der ligger foran mig. Det opmuntrer og inspirerer mig at høre om andre mennesker, der vælger at tage et job i udlandet, hvor de samtidig får mulighed for at vidne om Gud. Det er den vildeste mulighed, og jeg håber meget, at jeg kan være med til at inspirere endnu flere til at tage deres job eller studie og flytte til udlandet for en kortere eller længere periode.”

“Jeg ser Jobmission som en fantastisk måde, hvorpå vi kan nå ud til kristne de steder i verden, hvor det ikke er muligt at komme som traditionel missionær. Samtidig er det en oplagt mulighed for nogle af os, som ikke har jobs, der lægger op til en typisk stilling som missionær. Jobmission giver muligheden for at bruge netop dit job eller dit studie til at nå både kristne og ikkekristne. Man er en del af Guds mission og beskæftiger sig samtidig med det arbejde eller studie, som man er glad for. Bedre mulighed for at rejse ud får man næsten ikke,” forklarer hun.

“Det er noget af det, der gør, at Jobmission er helt unik, og en af grundene til, at jeg bare måtte være med til at oplyse folk om de muligheder, Jobmission giver”, siger Jobmissions nye netværker.

Jobmission er et netværk bestående af KFS, Evangelisk Luthersk Missionsforening og Dansk Ethioper Mission. Formålet er at inspirere og støtte folk til at rejse ud som Jobmissionær. Læs mere om Jobmission på www.jobmission.dk