Ny medarbejder i sekretariatet: Byd velkommen til Sofie

Fra den 8. marts får KFS’ maskinrum i Ødsted et nyt ansigt i flokken, når Sofie Katrine Mach Christensen tiltræder som sekretariatsmedarbejder i et barselsvikariat, der løber over det næste år. Du kan møde hende lige her.

Ny medarbejder i sekretariatet: Byd velkommen til Sofie

Når KFS’ blæksprutte, tovholder og vicelejrchef Line Rindom Ehmsen går på barsel den 1. april, bliver det Sofie Katrine Mach Christensen, der skal løbe med de mange forskellige opgaver, der ligger i at være sekretariatsmedarbejder i KFS. Hun er 27 år, uddannet socialdiakon fra Diakonhøjskolen i Aarhus, og så kommer hun direkte fra en lignende stilling i IMU. Det er på alle måder en vikar, Line kan være helt tryg ved, ifølge KFS’ sekretariatsleder Peter Bjerre, der er begejstret for den nye tilføjelse til KFS’ maskinrum:

”Vi er meget taknemmelige over, at det er Sofie, vi får med i teamet, nu når Line går på barsel! Sofie brænder for mission og med sine erfaringer fra IMU, vil hun være en sikker garant for, at dine henvendelser fortsat vil blive varmt modtaget, og at der er styr på løsningen af små som store administrative opgaver. Og så glæder vi os virkelig til at få Sofie med ind over vores klassiske KFS’ lejre i rollen som vicelejrchef, når vi forhåbentlig kan begynde at afholde dem igen fra efteråret!”

Du kan blive lidt klogere på, hvem det er, der kommer til at sidde på kontoret i Ødsted det næste års tid og holde styr på de administrative tråde lige her:

”Hej KFS’ere (og alle I andre, der læser med)

Mit navn er Sofie Katrine Mach Christensen, og I skal først og fremmest vide, at jeg virkelig glæder mig til at blive en del af KFS!

Jeg kommer lige fra et barselsvikariat i IMU, hvor jeg har fået lov at prøve kræfter med sekretariatslivet – og jeg er ret vild med det.

Selvom det mildest talt har været et mærkeligt år at debutere som voksenjobber i en stilling, hvor de store arrangementer er essentielle, synes jeg, at det er vildt privilegeret som sekretariatsmedarbejder at have en finger på pulsen i flere dele af det store arbejde, der foregår i en organisation som IMU eller KFS. Jeg glæder mig over at se, når nye idéer bliver til virkelighed – og nye idéer har der jo i den grad været brug for i den seneste tid. Det glæder jeg mig også til at være en del af i KFS!

KFS er en bevægelse med en helt unik tilstedeværelse på uddannelsesinstitutionerne, og jeg har fået lov til at være vidne til mange gode møder mellem mennesker – og mellem mennesker og evangeliet – i KFS-regi. For mig personligt er det særligt KFS-lejrene, som har haft indflydelse på min personlige vandring med Jesus. Der har jeg oplevet, at de svære spørgsmål er blevet rejst, og jeg har oplevet en kærlig opmuntring til selv at sætte ord på dem, og det er blevet til stor velsignelse.

Derfor glæder jeg mig også særligt til at få fingrene ned i planlægningen af Påskelejr og Discipeltræf. Det at være med til at skabe nogle gode rammer for, at mennesker kan få et møde med evangeliet eller få fornyet indsigt i, hvilke konsekvenser evangeliet har i vores liv, er simpelthen noget af et drømmejob.

Jeg brænder for, at mennesker må lære Jesus og evangeliet (bedre) at kende gennem både bøn og bibellæsning og gennem dialog og medvandring i større og mindre fællesskaber. Jeg drømmer om, at mennesker må opleve evangeliet som svaret på den der evige længsel, som jeg tror, vi alle sammen oplever, hvad end vi lige kalder den.

Derudover er jeg er uddannet socialdiakon fra Diakonhøjskolen, Aarhus. En faglig baggrund, som bare har gjort mig super fascineret af sammenhænge mellem menneskers fysiske, psykiske, sociale, åndelige/eksistentielle og kulturelle behov og af at opdage, hvordan Gud har omsorg for det hele.

Udover at biddrage med masser af god erfaring med administration og arrangementsplanlægning fra en af KFS’ søsterbevægelser, håber jeg også at kunne bidrage med min socialdiakonale faglighed til de gode rammer, som allerede findes i KFS. Socialdiakonien handler i høj grad om at have øje for mennesket som en del af en større kontekst, skabe gode rammer og gøre den enkelte opmærksom på mening og menneskeværd gennem deltagelsesmuligheder – noget som i den grad taler lige ind i KFS’ arbejde.

Hvad kan jeg ellers fortælle om mig selv? Jeg elsker kaffe, udeliv, keramik, planter, bøger, film, hygge, sang, podcasts, dybe samtaler, foto, detaljer, eventyr og Gud – for bare at nævne noget af det, som jeg synes, gør livet så godt.

Jeg glæder mig virkelig til at møde jer, snakke med jer, skrive med jer og at være på lejr med jer!

Vi ses!”

 

Sofie har første dag på KFS-kontoret i Ødsted den 8. marts og kan træffes på sofie@kfs.dk.