Ny lærer til LTC: Mød Nanna

KFS glæder sig over at kunne offentliggøre Nanna Gummesen Ellerbek som ny lærer på LTC, KFS' ledertræningscenter, fra 1. august 2018.

Ny lærer til LTC: Mød Nanna

KFS har ansat Nanna Gummesen Ellerbek som lærer på LTC fra d. 1. august. Nanna bliver hermed det kvindelige islæt i et dynamisk lærerteam på skolen i Ødsted.

Vi har snakket med Nanna om hendes kommende stilling på LTC.

Hvorfor vil du gerne arbejde lige præcis i KFS?

”Jeg synes, KFS er en spændende størrelse med meget initiativ, substans og menneskelighed. Og så har det haft afgørende betydning for min egen trosvandring at være en del af KFS på forskellige måder, herunder ikke mindst at være elev på LTC,” siger hun og tilføjer:

”Jeg vil rigtig gerne være med til at KFS og LTC kan få afgørende betydning for andres relation til Gud også!”

Hvad glæder du dig mest til?

”Jeg glæder mig til at møde LTC’ere og følge dem på en del af deres vandring med Gud. Det glæder jeg mig faktisk rigtig meget til. Og til at se hvad Gud vil bruge LTC og mig til i min tid der.”

Modsat er der også ting, hun er spændt på:

”Det er nok at skulle udtænke og gennemføre undervisningsforløb. Det har jeg ikke prøvet før i dette omfang. Og… Tæller det at skulle flytte fra København til Vejle med? Det er jeg også ret spændt på.”

Hvad betyder det for dig at skulle arbejde med KFS’ vision om ”at kende Jesus og gøre Jesus kendt i studieverdenen”?

“Det, synes jeg, da bare er fedt at få lov til at være en del af.

Min oplevelse er, at der sker mange ting i studietiden, og det kunne være helt fantastisk, hvis en af dem var, at man kom til at kende Jesus (bedre)!”

Hvilken baggrund har du, og hvordan tænker du, at du kan bringe den i spil i din kommende stilling?

”Hmm, det er et stort spørgsmål,” reflekterer hun.

”Jeg kunne nævne mange ting. Jeg er uddannet psykolog og har dermed en faglig baggrund, som indebærer et særligt blik for menneskets og virkelighedens kompleksitet.

Jeg er blevet skolet i, at der ingen sandhed findes, men at man altid vil kunne se tingene fra flere vinkler. I yderste konsekvens er jeg ikke enig i dette synspunkt, for jeg tror på, at der findes en sandhed, og at Jesus både er og har den! Men når det er sagt, så mener jeg, at der er noget givende og konstruktivt i den tankegang, som også vil være gavnlig ind i en LTC-hverdag.

Jeg har haft en hel del med unge at gøre både frivilligt og professionelt. Især har jeg erfaring med at snakke med unge om tro og liv, hvad jeg også tænker passer godt ind på LTC.”

Hvad bruger du fritiden til?

”Jeg nyder gode snakke, tid med søde mennesker, strikning, nybagte boller og at bruge tid i vores primitive sommerhus i Sverige,” slutter hun.

Nanna overtager stillingen efter Hanne Terp Legarth, der har været en fast bestanddel i lærerteamet på LTC de sidste mange år.