Ny kommunikations-medarbejder i KFS

KFS har ansat Julie Munk Nissen på sekretariatet i Ødsted pr. 18. januar 2019.

Ny kommunikations-medarbejder i KFS

KFS har omrokeret på kommunikationsstillingen i sekretariatsteamet. Fra 18. januar er det Julie Munk Nissen, der varetager den skriftlige kommunikation og Til Tro-redaktionsarbejdet fra sekretariatet i Ødsted. Julie er læreruddannet og har boet i Norge med familien i en periode, men er nu bosat i Vejle. Sekretariatsleder Lars Bjerregaard udtaler: ”Vi er utrolig glade for at byde velkommen til Julie i KFS, som jo kender KFS fra sin egen studietid og gennem frivilligt engagement. Julie har været i Påskelejrs lovsangsband som pianist og har faktisk skrevet lejrsange til flere lejre. Nu glæder vi os til at få gavn af hendes sproglige evner i KFS.”

Julie er ansat i en deltidsstilling, men det betyder ikke, at KFS nedprioriterer kommunikationen i KFS. KFS tilknytter nemlig Pernille Ryttersgaard Rønn som layouter på en freelance-aftale. Lars siger: ”Det er en opgradering at kunne få to dygtige medarbejdere knyttet til kommunikationsområdet i KFS. Med denne fordeling af det skriftlige og det grafiske, får vi en bedre balance og meget gode kompetencer på kommunikationen i KFS. Og dermed er det heller ikke helt farvel til Pernille, som bare slipper for den lange køretur.”

Vi har spurgt Julie om, hvad hun forventer sig af at slå sine folder i KFS:

Hvad glæder du dig mest til at arbejde med?

Sprogets evne til at formidle, skabe dialog og forbindelse mellem mennesker er noget helt særligt. Det har altid været en interesse for mig at arbejde med sprog på flere plan – både i form og indhold. Derfor glæder jeg mig meget til at arbejde fokuseret med kommunikation og formidling i KFS. Og så er det af afgørende værdi i sig selv, at min nye arbejdsplads drejer sig om Jesus og livet med Ham.

Jeg ser også frem til at samarbejde med gode kolleger på sekretariatet, ansatte og frivillige i KFS over hele landet. KFS er en stærk organisation med mange vigtige opgaver og tiltag, og det er et stort privilegium at blive en del af flokken, som er med til at drive værket.

Hvad er du mest spændt på?

Jeg er mest spændt på alle de forskellige typer af opgaver, som bliver mine. Jeg har indtryk af, at to dage aldrig er ens på kontoret! Selvom der er faste ting på programmet hvert år og hver måned, kan jeg allerede nu mærke, at KFS lever og bevæger sig på en måde, som vil give mange forskellige opgaver – og mange gode ting og begivenheder at glæde sig over.

Hvad laver du, når du ikke er på arbejde?

Så er jeg sammen med min familie – jeg er gift med Philip og mor til fire børn. Vi er i fuld gang med at lande efter vores eventyr i Norge, så vi bygger relationer og undersøger, hvad livet i Vejle har at byde på. Jeg er også glad for at læse bøger, lave mad og spille musik.